0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 14:30

17.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec nestačil na FK Malé Březno


Branky


0

Chlumecké mužstvo nenašlo recept na dobře hrající hosty z Malého Března a utrpělo porážku 0:3 i díky zranění tří obranců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačné vítězství hostujícího celku, jenž mělo celé utkání ve své režii a v poklidu si dokráčelo pro 3 body. Domácí v první půli vzdorovali velkému tlaku až do 43. min., kdy se po skrumáži po rohovém kopu prosadili poprvé hosté. V druhé půli byli opět aktivní hosté a domácím už ubývaly síly. Navíc se chlumeckému B týmu zranili tři hráči z obrané řady, což se rovněž projevilo na dalším vývoji zápasu. Hosté poté stvrdili výhru dvěma slepenými góly v 73. a 76. min.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec B
Jan Veselý (hráč a kapitán TJ Chlumec B): Zasloužené vítězství hostů. My jsme se nezmohli prakticky na žádnou nebezpečnou akci. Po celou dobu se to na nás valilo. Hosté byli po všech strankách lepší jak technicky, tak i fyzicky. My se nyní musíme soustředit již na další důležité utkání, kdy zajíždíme na hřiště SKP Ústí. Tam již chceme podat lepší výkon a vybojovat si nějaké body, které nutně potřebujeme k záchraně v soutěži.




Sestavy


TJ Chlumec B
D. Grupač [-] - P. Řízek [-] , Z. Libich [-] , J. Veselý [-] , M. Elko [-] - D. Komárek [-] , L. Vacovský [-] , L. Mach [-] , K. Jakš [-] , V. Šturma [-] - K. Jakubec [-]


Místo: Telnice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.