L. Křeček 44.
L. Křeček 85. (p.)
3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 10:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Slaného nad Nespeky rozhodly až penalty


Branky


44. L. Křeček , 85. L. Křeček (p.) - 49. M. Klauz , 51. M. Klauz
13

Slaný - Poslední zápas podzimu, patnácté kolo Ondrášovka KP, svedl vyrovnaný boj mezi Slaným a Nespeky až do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu se trefil Křeček

Utkání nezačalo dobře pro levého beka Zelenku, který si po doskoku na trávník potrhal vazy v kotníku a již ve 2. minutě musel ze hřiště. Nahradil jej Čablík. Ve 12. minutě měli první vážnější šanci hosté, ale Pešta Sedlákovu bránu zblízka přestřelil. O dvě minuty později střílel na druhé straně bez přípravy tvrdě Galbavý, ale obránci míč srazili ještě před brankářem Drážkem. Ten si první dobrý zákrok připsal v 17. minutě, když vyrazil na roh Galbavého přímý kop, který se kopal po faulu na Hořejšího.

 

Pěknou akci předvedli domácí ve 20. minutě. Celou ji zakončil centrem z levé strany Vimr a hlavičkující Galbavý branku minul jen o centimetry. K brance pak nevedla ani šance Mareše. Šikovný záložník hostí Kočí pak v 27. minutě připravil šanci pro Kukače, ale ten střílel nepřesně. Ve 36. minutě vychytal Drážek Hořejšího, který se s míčem u nohy dostal až těsně před brankáře. V závěru poločasu byl faulován Galbavý před pokutovým územím a sám si postavil míč. Do míče se ale nakonec opřel Křeček a poslal jej parádně přes zeď a překonal Drážka - 1:0.

Hosté otočili během chvíle, ale domácí v závěru srovnali

Po změně stran hosté předvedli během tří minut obrat skóre. Poprvé udeřili ve 49. minutě po levé straně, kde se s míčem u lajny dostal Klauz přes dva bránící hráče, navedl si míč na střed hřiště a obloučkem překonal vyběhnuvšího Sedláka - 1:1. V 51. minutě pak další fotbalová kombinace hostí vedená tentokrát po pravé straně zakončená přesnou přihrávkou před Sedláka, kde se mezi Čablíkem a Volgnerem zorientoval nejrychleji Klauz a zblízka otočil stav pro Nespeky - 1:2. Také o tři minuty později se domácí obrana dostala do role statistů a Klauz mohl zkompletovat hattrick. Proti však byl Sedlák, který jeho střelu bravurním zákrokem vyrazil.

 

Po půl hodině hry jeden z obránců hostujícího celku špatným odkopem nabídl míč Galbavému, ale ten jej v pádu špatně trefil a jeho střela šla mimo. Další dobrou kombinaci do již na riziko hrající domácí obrany, předvedli hosté v 84. minutě. Sedlák však opět dobrým zákrokem podržel a z následného protiútoku vytěžil faulovaný Galbavý pro domácí celek penaltu. Tu bezpečně pět minut před koncem proměnil Křeček 2:2. Vyrovnaný stav už vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího Šefary, a tak se šlo na penaltový rozstřel

Bod navíc pro Slaný

Jako první kopou hosté a branky dali Braný, střídající Večera i Varkoček. Za domácí vždy vyrovnali Křeček, Galbavý a Jaráb. Ve čtvrté sérii dokázal Sedlák vychytat Kočího a Hořejší proměnil. V páté sérii pak kapitán Burian proměnil, jenže Mareš poslal míč do tyče! Rozhodnutí přišlo v šesté sérii, když nejprve Pešta minul bránu a Holly svou penaltu proměnil a získal pro domácí druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Nespeky se ve Slaném ukázaly jako celek, který hraje rychlý a pohledný fotbal a má ve svých řadách několik velmi šikovných fotbalistů. Parodoxem je, že dva z nich selhali při rozstřelu a neproměnili svoje penalty. My dva body z domácího utkání prostě brát musíme, neboť hosté jeden bod odvážejí zaslouženě."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (77. M. Žahour [-] ) , O. Zelenka [-] (4. P. Čablík [-] ) , M. Jaráb [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-] , P. Volgner [-] (70. F. Novotný [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , A. Varkoček [-] , M. Burian [-] - J. Kukač [-] , L. Braný [-] , J. Kočí [-] , S. Peterka [-] (76. F. Iheanacho [-] ) , M. Klauz [-] (86. M. Večera [-] ) , D. Pešta [-] -

ŽK: 33. M. Mareš , 89. J. Galbavý - 61. A. Varkoček , 70. J. Kukač , 72. S. Peterka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:30
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

Slaný potvrdí roli favorita a první část sezóny zakončí jasnou výhrou.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích