Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jak v Sarajevu, Strašecí doma schytalo debakl od Klíčan


12

Nové Strašecí - Novému Strašecí se nedaří a body dělá jen s týmy na spodku tabulky. Přesně takovým soupeřem byly Klíčany, a tak se hrál zápas o šest bodů. Roli hlavního trenéra převzal po uzdraveném Honzovi Mrázkovi další marod Ján Ducár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepopulárního bůra schytali domácí již do poločasu

Tradiční vstup do utkání pro domácí. L. Mrázek zbytečně ztratil míč, ten se dostal mezi stopery k Hájkovi, který na začátku 2. minuty překonal Kleinmonda k tyči – 0:1. V 9. minutě bylo pro hosty ještě veseleji. Kleinmond dokázal ustát protihráče, který ho trefil. Míč se ale odrazil k Jeslínkovi a ten uklidil do sítě – 0:2. V 18. vybídl za obranu Předota milimetrovou nahrávkou Jeslínka. Jeho první pokus vyrazil Kleinmond jen do míst, kam doběhl střílející a přidal svou druhou branku – 0:3. Domácí brankář v úvodu zápasu vyrážel střelu Hájka nohou, na druhé straně byl Holý absolutně bez práce.

 

Nové Strašecí mělo pár závarů ve vápně, ale míč se na kopačky domácích neodrazil. V 40. minutě Klíčany přidaly další branku. Předota vysunul Hájka, ten si zasekl míč kolem Trégra a levačkou obstřelil brankáře na zadní tyč – 0:4. Novostrašečtí se viděli už v kabině, ale hosté své luxusní vedení navýšili. Hájek poslal za pasivní obranu míč na Krimláka, který zkušeně překonal brankáře a stanovil konečné poločasové skóre – 0:5.

Hosté přidali další dvě branky

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe a bylo to znát. Drželi se soupeřem krok a dlouho se čekalo na gól. Střelou zpoza vápna to zkoušel Kaválek nebo Palko, ale jejich pokusy nebyly přesné. Palko se pak dostal ke střele na hranici šestnáctky, ale v náběhu nemířil přesně. Čas plynul a gólové čekání ukončil střídající Minha. Ten obdržel v 80. minutě míč za obranu od Vošty a dá se říci, že z ojedinělé šance tváří tvář Kleinmondovi nezaváhal - 0:6.

 

Trápení domácích ukončil v 84. minutě Pořízek. Na půli hřiště ho vysunul Kraus a hostující útočník se dostal až do vápna, kde se zbavil bránícího hráče a prostřelil brankáře – 0:7. V závěru mohl snížit Kaválek, ale jeho pokus nenašel brankové rozměry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, trenér: "První poločas zase rychlý gól, bez chuti, všechno špatně. Ve druhém poločase to bylo lepší, nedělali jsme chyby a šlo to. Ale nedokázali jsme dát gól, za celý zápas jsme soupeřova brankáře neohrozili. Porážíme se sami, děláme dětské chyby a pak výsledek vypadá tak, jak vypadá."

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme, že už musíme vyhrát a taky jsme k tomu konečně tak přistoupili. Rychlý gól nám dost pomohl a pomohlo nám taky to, že z každé akce jsme dali skoro všechno, to se pak samozřejmě hraje lépe a soupeři hrozně, protože sami víme, jaké to je, když dostaneme rychlé góly. Fungovala nám skvěle obrana a to je základ týmu. Zasloužená výhra, která nás doufám nakopne k dalším zápasů. Rozhodčí Ivo Polák pískal super a hráli jsme na krásně zelené trávě, na kterou nejsme na domácím hřišti zvyklý."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Hartman [-] , L. Mrázek [-] (87. J. Říčka [-] ) , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , M. Erba [-] (76. L. Beneš [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , J. Trégr [-]

TJ Klíčany
P. Holý [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , J. Háša [-] , V. Koláček [-] - P. Hájek [-] (61. D. Minha [-] ) , J. Jeslínek [-] (71. J. Pořízek [-] ) , T. Buldra [-] (82. J. Ježek [-] ) , T. Petříček [-] - J. Předota [-] (56. Š. Vošta [-] ) , T. Krimlák [-] (46. A. Kraus [-] ) -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Ivo - MAREK Tomáš, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: remíza

Zápas týmů ze spodku tabulky. Bude to tvrdý zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích