0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libušín nestačil na svém hřišti na Nespeky


Branky


13

Libušín - V kvalitním, velmi fyzicky náročném utkání zvítězily Nespeky na hřišti Libušína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejza poprvé

Do Libušína přijel velmi dobře organuzovaný soupeř z Nespek. Domácí hráči jen těžko překonávali obrannou hru svého soupeře. A když se to podařilo a vstřelili branku, nebyla pro ofsajd uznána. Ve 23. minutě se dostal do pokutového území Abrhám, jeho střela však skončila na tyči. Více šancí si Libušínští nevypracovali.

 

Ve 38. minutě se dostal k odraženému míči po standardní situaci hostující stoper Krejza a z hraniční ofsajdové pozice poslal míč do sítě - 0:1. 

Krejza podruhé

Po změně stran měli míč více na svých kopačkách domácí, ale nedařilo se jim dostávat se do šestnáctky Nespek. Většina domácích akcí šla středem hřiště, kde byla velmi zhuštěna obrana hostí. Své šance si Libušín vytvářel pouze po rohových kopech, ale Portužák hlavičkoval dvakrát z malého vápna vedle.

 

V 64. minutě ukázali hosté domácí, jak se mají šance proměňovat. Na centrovaný míč od rohového praporku si naskočil Krejza a poslal svůj tým blíže třem bodům - 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Petr Bartoš: "Soupeř hrál velmi organizovaně a těžko jsem překonávali jejich obranu. Své šance jsme na rozdíl od Nespek proměnit nedokázali. Přišla tak naše první prohra v normální hrací době. Kladem utkání je návrat Fujdiara, který se vrátil po dlouhodobém zranění."




Sestavy


SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - D. Portužák [-] , M. Houška [-] , P. Caizl [-] , J. Veselý [-] - T. Abrhám [-] , K. Výborný [-] (63. G. Bittengel [-] ) , M. Pucholt [-] (46. J. Křemen [-] ) , N. Obradovič [-] (74. J. Bejbl [-] ) , O. Havrda [-] , P. Zadina [-] (74. J. Fujdiar [-] ) -

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , A. Varkoček [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - M. Klauz [-] , D. Pešta [-] , L. Braný [-] , J. Kočí [-] , F. Iheanacho [-] - P. Mikolanda [-] (91. J. Myslivec [-] )

ŽK: 17. J. Veselý - 90. V. Drážek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - CHLÁDEK Michal, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vítězství domácího Libušína i když člověk občas pochybuje, jestli se hrají zápasy na hřišti, nebo mimo něj. Ale i přes to věřím v sílu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích