Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2018 17:00

4.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Meziříčí ovládlo to Velké


Branky


17

Poměrem 6:2 rozstřílelo Velké Meziříčí to Valašské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

<span "times="" new="" roman",serif;'="" style="box-sizing: border-box;">Úvod utkání byl ve znamení nepřesností na obou stranách a tak diváci čekali na první nebezpečnou akci do 10. min, kdy pronikl po křídle Petr Dolejš, jeho pokus o centr však hostující obrana zablokovala na rohový kop. Centr Petra Dolejše spoluhráče nenašel. Ve 12. min pronikl po křídle Petr Dolejš, před bránou našel Robina Demetera, který prostřelil Pobořila 1:0. Ve 13. min našel Robin Demeter nabíhajícího Jirku Polanského, hostující obrana ho zastavila za cenu dalšího rohového kopu. Ten rozehrál Robin Demeter, obrana hostů míč poslal do bezpečí. V 18. min našel Petr Dolejš ve vápně Martina Pužu, jeho střela bránu minula. V 19. min se trefil hlavou do domácí sítě Bartozel, ale pomohl si faulem na Martina Pužu. Ve 20. min se dostal po zaváhání Lukáše Berky k zakončení Vrána, bránu však minul. Ve 22. min nebezpečný brejk hostů zastavil Martin Puža. Ve 23. min průnik Bartozela zastavil Radim Šuta, následný rohový kop vyboxoval Rosťa Kruba do bezpečí. Ve 28. min průnik Petra Dolejše zastavil čistý skluz obránce hostů. Následný rohový kop domácím šanci nepřinesl. Ve 30. min centr Pavla Mezlíka našel Petra Dolejše a ten poslal míč za záda Pobořila 2:0. Ve 35. min po špatném odkopu Patrika Muchy se dostal míč k Bartozelovi, ten ho posunul na nabíhajícího Pěničku, který trefil horní roh domácí brány 2:1. Ve 37. min nebezpečně vystřelil Výmola, Rosťa Kruba si z jeho střelou poradil. Ve 41. min zahráli hosté rohový kop, přetažený centr našel Výmolu, jeho střelu k tyči vytlačil Rosťa Kruba na další rohový kop. Centr Bartozela našel ve vápně Pěničku, který z malého vápna prostřelil domácího golmana 2:2. Ve 45. min se dostal k zakončení ve vápně Radim Šuta, zblokovaná střela se dostala k Robinovi Demeterovi, který z úhlu trefil spojnici hostující brány.

<span "times="" new="" roman",serif;'="" style="box-sizing: border-box;">

Úvod druhého poločasu patřil domácím, v 50. min po dlouhém centru Patrika Muchy vnikl do vápna Petr Dolejš, míč vrátil na nabíhajícího Robina Demetera, ten po kontaktu s obráncem hostů upadl, hlavní rozhodčí zákrok jako nedovolený neposoudil. V 51. min centr Petra Dolejše obrana hostů tečovala na rohový kop, ten rozehrál Petr Dolejš, centr na zadní tyč našel Davida Komínka, který se při hlavičkování srazil hlavou s Michálkem, který po ošetření na hřišti musel být střídán s tržnou ránou na hlavě. Následný rohový kop Robina Demetera obrana hostů odvrátila do bezpečí. V 57. min roh Petra Dolejše našel hlavičku Patrika Muchy, bránu však přestřelil. V 58. min se dostal k zakončení Petr Dolejš, bránu také přestřelil. V 60. min pronikl do vápna Petr Dolejš, jeho střela trefila Pobořila, následný rohový kop našel Patrika Muchu, jeho hlavička postrádala přesnost. V 62. min Martin Puža našel Petra Dolejše, ten poslal míč na volného Robina Demetera, který míč doklepl do brány 3:2. V 65. min podnikli domácí rychlý protiútok, zastavilo je ofsajdové postavení Pavla Mezlíka. V 66. min centr do vápna zastavil hostující obránce rukou, ani tentokrát hlavní rozhodčí zákrok jako porušení pravidel neposoudil. V 73. min pronikl po křídle Robin Demeter, jeho střela hostující bránu minula. V 75. min našel Jirka Polanský volného Robina Demetera, ten Pobořila neprostřelil. V 78. min našel Robin Demeter nabíhajícího Petra Dolejše, který udělal kličku Pobořilovi a do prázdné brány vstřelil svůj další gól 4:2, V 87. min pronikl po křídle Jarda Dufek, jeho centr před bránu trefil Matyáš do vlastní brány 5:2. V 91. min to byl opět agilní Jarda Dufek, který našel před bránou Michala Boučka, který upravil na konečných 6:2.

autor: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: V prvním poločase se nám nedařila kombinační hra, bylo tam mnoho nepřesností a také jsme zdlouhavě míč rozehrávali z obraných řad. I tak jsme se ujali vedeni 2:0. V závěru poločasu jsme však chybami v obranné činnosti dostali soupeře do hry. O poločasu v kabině jsme si pro druhý poločas stanovili zjednodušit hru hlavně v obrané řadě, zlepšit presink a hlavně zpřesnit kombinaci, výsledkem byla zlepšená hra a tím i výsledkové vyjádření naší převahy. Byl to od hráčů hezký dárek k mým narozeninám.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , J. Šimáček [-] , J. Polanský [-] , R. Demeter [-] , P. Mezlík [-] (76. J. Dufek [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] (81. M. Kriegsmann [-] ) , L. Berka [-] (68. M. Bouček [-] )

TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - R. Michálek [-] (53. J. Koleček [-] ) , Z. Sovák [-] , J. Matyáš [-] - V. Žilinský [-] , Š. Vrána [-] (64. M. Gajdoš [-] ) , O. Bartozel [-] , I. Pop [-] (74. P. Gold [-] ) , D. Pěnička [-] - M. Výmola [-] , D. Heřmánek [-]

ŽK: 58. P. Dolejš - 67. M. Gajdoš , 87. D. Pěnička .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - TOMANEC Josef, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady je to pro mě jasné. Rozhodne kvalita i zkušenost.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích