1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl gól v závěru


Branky


13

Po výsledkovém propadáku dostal Spartak šanci na reparát na hřišti tradičního výborného soupeře v Hlučíně. Ten v nedávné době vyměnil trenéra. Dosavadního kouče Radomíra Korytáře vedení klubu odvolalo a na jeho místo dosadilo Aloise Skácela. Proti Spartaku se tak postavil na lavičce sobotního soupeře jeho bývalý hráč a v sezóně 2002-2003 i jeho kouč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sestava Spartaku oproti zápasu s Vyškovem doznala změny hned na čtyřech postech – pozici stopera nově odehrál Tomáš Josl a ve středu hřiště nastoupila poslední posila Adam Bahounek, na kraji obrany nastoupil od začátku Pavel Škubník. V brance nastoupil Radim Unger.

Spartak začal v utkání dobře a v úvodní dvacetiminutovce si vypracoval i dvě nadějné šance. V 6. minutě Michal Šrom po rohovém kopu však namířil jen nad branku. V 18. minutě našel dlouhým nákopem Tomáš Josl Erika Sedláčka, ten vyslal dopředu Adama Bahounka, nicméně ten zakončil jen slabě a domácí brankář Kolenko bez problémů míč chytil. 

O mnoho lépe se Spartaku nevedlo ani z přímého kopu. Ten v 23. minutě slabou střelou Václav Ondřejka poslal opět jen do náručí domácího brankáře. 

Jinak vyrovnaný souboj mezi oběma celky ukončila v prvním poločase akce domácích, kteří v 44. minutě podnikli výpad k naší brance, aby nakonec Mozol namířil nad branku.

Pakliže v prvním poločase mohl mít Spartak opticky více ze hry, ve druhé půli byla jeho převaha výraznější. 

Hned v úvodu se Spartak ocitl v nadějné pozici. V 50. minutě po faulu na Sedláčka jsme rozehráli standardní situaci, po ní vznikl v domácím pokutovém území závar, při níž se postupně několik hráčů dostalo do nadějné pozice, výsledné střely byly však domácí obranou zblokovány až nakonec zakončující a tísněný Šrom slabě zakončil do rukou domácího brankáře. 

Důraznější avšak o to méně přesnou střelou Spartak zakončil další svoji dobrou šanci v 58. minutě. Po našem rohovém kopu napálil míč jen těsně mimo branku Tomáš Josl.

To už domácí hráli bez vyloučeného Robina Štefka, který za faul uprostřed hřiště na Martina Vyskočila vyinkasoval druhou žlutou kartu a poroučel se tak do sprch.

Početní převaha i zbytek hrací doby hrál Spartaku do karet a ten toho herně dokázal využít. Domácí příliš ke svému pokutovému území nepouštěl. Při cestě k domácímu pokutovému území jim však stála dobře zformovaná obrana, se kterou si zkrátka naši hráči nevěděli rady. Nedařilo se jim prosadit se individuálně a pokud se to povedlo v kombinaci, byl tu opakovaný problém v zakončení.

Takto se do domácího pokutového území v 59. minutě vydali Ondřejka s Bahounkem, avšak právě výslednou střelu domácí zblokovali. 

Domácí směrem k naší brance podnikali brejky a hrozili ze standardek. V 62. minutě takto zahrávali roh, domácí hráč přiťukl míč a nabíhající Heiník napálil míč jen nad branku. 

Spartak oplatil okamžitě na druhé straně protiakcí, při níž se do ulice vyslaný Bahounek ocitl v dobré šanci, slabá střela po zemi však brankáře Kolenka ohrozit nemohla. 

V 64. minutě po další standardce našel Ondřejka v pokutovém území naskakujícího Bahounka, jeho teč hlavičkou míč nasměrovala na zadní tyč branky, střelu nicméně brankář Kolenko jistil a míč vytlačil na rohový kop.

Opravdu slušnou akci předvedl Spartak v 71. minutě. Do pokutového území se protáhl uličkou Michal Šrom, jeho střelu Kolenko vytáhl nad břevno.

Zápas se přehoupl do poslední desetiminutovky a i tu zahájil Spartak dobře.
V 82. minutě se k pokutovému území vydala dvojice Šrom a Škubník. Posledně jmenovaný zakončil slabou střelou po zemi a opět tak dal vyniknout domácímu brankáři.

Když Spartak pohrdl několika dobrými šancemi utkání vést, ujali se toho domácí. Ti v 89. minutě zahrávali standardní situaci, při níž vyskočil nejvýše Heiník a hlavou se nemýlil.

Nedlouho poté rozhodčí Kneisl zápas ukončil a Spartaku tak zbyly oči pro pláč a po dvou kolech nulové bodové konto. Domácí kouč Skácel při pozápasové zdravici se starými známými a kolegy ze svého domova zářil a připustil, že vítězství Hlučína bylo se štěstím, nicméně i tak pro Spartak kruté vítězství Hlučína platí a tři body zůstaly doma. 1:0



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnes se ukázalo, jak může být fotbal krutý. Klukům kromě toho, že jsme neproměnili řadu gólových šancí, nemám co vytknout, vydali se ze sil. Domácí jsme přehrávali, po vyloučení hráče to dokonce byla hra na jednu branku. Bohužel z poslední standardky v zápase jsme dostali gól. To se z těch standardek stává, my jsme však do té doby měli mít zápas dávno rozhodnutý, na to jsme měli dost příležitostí. Je to škoda, že jsme zbytečně ztratili body. Na rozdíl od minulého týdne musím dneska tým pochválit za přístup i za to, co odvedli na hřišti.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , T. Vengřinek [-] , V. Heinik [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] - T. Adamovský [-] (84. K. Jančík [-] ) , J. Málek [-] , V. Mozol [-] , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] (38. M. Krejčí [-] ) -

SK Spartak Hulín
R. Unger [-] - J. Oulehla [-] , T. Josl [-] , P. Škubník [-] , M. Vyskočil [-] , V. Ondřejka [-] , M. Šrom [-] (86. V. Rožek [-] ) , J. Koláčný [-] , A. Bahounek [-] , E. Sedláček [-] , D. Kostka [-]

ŽK: 16. R. Štefek , 56. V. Heinik , 64. P. Žižka - 46. M. Vyskočil , 48. V. Ondřejka , 74. D. Kostka . ČK: 52. R. Štefek .
Hráči zápasu: O. Kolenko .
Počet diváků: 189. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - ŠKROBÁK Lukáš, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hlučín je pro mě favorit a utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza