3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2018 18:00

2.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vyzrála na Uherský Brod


Branky


13

Poměrem 3:1 dokázala Hanácká Slavia Kroměříž porazit Uherský Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Hanácká Slavia Kroměříž zahrozila hned po sedmi minutách hry, když se dostala ke střele kousek za velkým vápnem. Střela ale nakonec skončila těsně vedle uherskobrodské branky. Poté diváci čekali na vážnější akci až do devětadvacáté minuty. V té době drželi domácí fotbalisté již nějakou dobu míč na svých kopačkách na půli svého soupeře. Nakonec kombinací středem hřiště dokázali dostat míč do vápna na nabíhajícího Michala Cupáka, který svoji střelou podél brankáře otevřel skóre zápasu, které se už do konce prvního poločasu neměnilo.

Ve druhém poločase se znovu jako první prosadila Kroměříž. V 61. minutě po akci a následném centru z pravé strany si tento oblouček našel hráče na zadní tyči a následně se k míči dostal Jan Silný a z bezprostřední blízkosti dokázal brankáře Dostála řekonat. Navrátilec z druholigového Sokolova tak znovu střílí góly. Dvougólový náskok vydržel domácím ale jen pouhé tři minuty. To zahrával Uherský Brod standardní situaci z pravé strany, na kterou si naskočil Filip Hruboš a hlavičkou snížil na 2:1. Dvě minuty před závěrečným hvizdem se do brejkové situace dostal Jan Silný, kterého stíhal obránce, ale on se jej dokázal zbavit a následně podruhé v zápase překonat hostujícího brankáře a definitivně rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Kroměříži za výsledek 3:1. Navíc potvrdil, že je kanonýr.



Ohlasy k zápasu



ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Nemám moc co hráčům vytknout. Hráli jsme docela dobře. Škoda jen, že jsme byli dopředu takoví ustrašení. A když už jsme si nějakou tu šanci vytvořili, tak jsme ji nedokázali proměnit.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - J. Prajza [-] , M. Hirsch [-] (87. O. Berčík [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - D. Krhut [-] , T. Okleštěk [-] (75. V. Marchuk [-] ) , M. Cupák [-] , M. Mlýnek [-] - J. Silný [-] , M. Kovář [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , J. Kovář [-] , L. Nevařil [-] (84. J. Michalec [-] ) , M. David [-] - M. Malenovský [-] , F. Hruboš [-] , M. Blanař [-] , R. David [-] , E. Hradil [-] - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 78. E. Hradil .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 351. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - VOSTREJŽ Ivan, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zkusím překvapení, protoze Uherský Brod posílil a prvni kolo zvládl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích