2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:15

4.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přišel, viděl, rozhodl. Januška má za sebou skvostnou premiéru v píseckém dresu


Branky


21

Dvacetiletý Jiří Januška zamířil na poslední chvíli do Písku z Příbrami. Do utkání s Karlovými Vary naskočil do druhého poločasu a na konci duelu ho mohli noví spoluhráči nosit na rukou - Januška vstřelil obě branky utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nesmělý úvod utkání začaly překlápět na stranu domácích přibývající příležitosti svěřenců trenéra Rostislava Grossmanna. V 8. minutě to z dálky zkoušel Martin Held, o dvě minuty později nebyl daleko od vedoucí branky Dušan Pinc. Do slibné šance se dostal také Martin Voráček a píseckou silnou desetiminutovku zakončil znovu Martin Held, který se statečně probíjel hostující obranou, ale nevyzrál na gólmana Cháru.

 

Útočníkovi se čtrnáctkou na zádech tentokrát nebylo přáno. Martin Held se totiž neprosadil ani v době blížící se přestávky, kdy byl zcela sám na značce pokutového kopu, ale zpětnou přihrávku netrefil tak, jak si představoval. První půle branky nepřinesla.

 

Po změně stran velkých šancí ubylo, karlovarské Slavii to však nevadilo. Jeden z minima náznaků ohrožení brány Kamila Hajduška skončil překvapivým zásahem, o který se postaral Pavel Maňák. Úspěšný střelec dostal přihrávku na hranici šestnáctky a technickým pokusem trefil přesně vzdálenější šibenici - 0:1.

 

V tu chvíli už byla na hřišti také nejčerstvější posila jihočeského celku, Jiří Januška, jež se v dalším pokračování zápasu zapsal do děje velmi výrazným písmem. Nejprve si v 61. minutě naběhl na rohový kop Aleše Hanzlíka a hlavičkou na přední tyč překvapil hostující obranu - 1:1. O čtyři minuty později pak příbramský pomocník vyslal na bránu odražený míč po rozehrávce přímého volného kopu tak chytře, že těsně pod břevnem zapadl do sítě podruhé - 2:1. Šlo o rozhodující moment zápasu, protože Karlovarští se v závěru na odpor nezmohli.

 

Autor: Petr Brůha / fcpisek.cz



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , Š. Holý [-] , T. Benetka [-] - D. Petřík [-] (46. J. Januška [-] ) , M. Voráček [-] (90. K. Kulík [-] ) , J. Held [-] , V. Milec [-] - D. Pinc [-] (88. A. Presl [-] ) , M. Held [-] (79. V. Hrachovec [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - D. Krlička [-] , J. Hudec [-] (70. J. Samek [-] ) , J. Staněk [-] , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-] , L. Tůma [-] , P. Maňák [-] , M. Suchý [-] (79. M. Novotný [-] ) , R. Vokáč [-] (75. V. Vyleta [-] ) , M. Geňo [-]

ŽK: 84. J. Held , 90. A. Presl , 92. V. Hrachovec - 64. M. Pěkný , 90. J. Staněk .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - RAPLÍK Lukáš, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích