M. Kraus 55. (p.)
M. Kraus 84.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:30

3.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanice vzdorovaly, ale Králův Dvůr v dramatickém závěru výhru uhájil


Branky


55. M. Kraus (p.) , 84. M. Kraus - 34. P. Štěpánek
11

Nováček po poločase dokonce vedl, jenomže ve druhé půli se nechal zatlačit a výsledkem byl obrat ve skóre. Cábelíci se ale museli ještě hodně snažit, aby si skutečně připsali tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánek poslal hosty do vedení

Domácí si od úvodu utkání vytvořili tlak, dostávali se před branku hostí, ale chyběla přesná finální přihrávka. Až ve 24. minutě se dostal po závaru v pokutovém území k míči Michal Procházka, ale jeho tvrdá střele těsně minula branku. O dvě minuty později se po obloučku Šlapáka dostal do šance opět M.Procházka a tentokrát ho výborným zákrokem vychytal hostující Hrnčíř. Opět se potvrdilo známé heslo nedáš – dostaneš, po závaru v pokutovém území domácích se dostal k míči Štěpánek a podél Krčka protlačil míč do sítě – 0:1. Tímto výsledkem tak skončil i 1.poločas.

 

Živanice se zatáhly a byly potrestány

Od úvodu druhého poločasu začali domácí Cábelíci tlakem, v 54. minutě po centru Balšánka a pokusu Šebka o střelu se míč odrazil na ruku hostujícího obránce a rozhodčí nařídil penaltu. Míč si postavil Martin Kraus a do protipohybu brankaře ji bezpečně proměnil – 1:1.

 

Hosté se trochu zatáhli a zřejmě začali myslet na remízu a penaltový rozstřel. Tlak domácích pokračoval, v 74. minutě nahradil unaveného Šlapáka urostlý Novák a Cábelíci získali na hrotu výškovou převahu. V 81. minutě se po centru Balšánka dostal do velké šance Rendla, ale jeho tvrdá střela těsně minula branku hostů. Domácí se nakonec dočkali, v 84. minutě se po přetaženém centru Nováka míč znovu vrátil před branku a Martin Kraus ho v poloze „ležícího střelce“ posunul podél Hrnčíře do branky – 2:1.

 

V samotném závěru se hosté dostali několikrát před branku domácích, v nastavení se vydal dopředu i brankař Hrnčíř, ale jeho nepovedenou střelu nedokázali hostující útočníci dorazit do odkryté branky domácích a tak Cábelíci vybojovali důležité 3 body do tabulky ČFL.

 

Zdroj: FB FK Králův Dvůr



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Rendla [-] , M. Šlapák [-] (75. R. Novák [-] ) , T. Bohánek [-] , D. Dolák [-] (87. P. Nehoda [-] ) , T. Šebek [-] , J. Balšánek [-] (90. T. Břížďala [-] ) , M. Kraus [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] (37. J. Bouček [-] ) , M. Procházka [-] (66. M. Hejda [-] )

TJ Sokol Živanice
Š. Hrnčíř [-] - P. Motyčka [-] , M. Buriánek [-] , M. Ujec [-] (71. D. Petrus [-] ) , P. Štěpánek [-] (79. M. Hundák [-] ) , M. Ptáček [-] , L. Polák [-] , T. Kakrda [-] , R. Gorol [-] , M. Staněk [-] , L. Živný [-] (87. D. Pánek [-] )

ŽK: 68. M. Rendla , 73. T. Bohánek - 80. M. Buriánek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Lafek David - MACHÝČEK Lukáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Rendla
Tip experta: výhra domácích

V dalším domácím utkání budeme chtít napravit škobrtnutí s Brozany a nováčka z Živanic porazit. Věřím, že Králův Dvůr zvítězí.