Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domáci porazili favorita až v závěru utkání


Branky


0

V Hříškově byla k vidění bojovná a dramatická bitva až do konce utkání. Vše rozhodl v 87. minutě střelou domácí borec Pastyřík. Důležité 3 body  získali domácí nad lídrem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat režíroval Vážný

První poločas byl povedenější ze strany Hříškova. Dostali sice v 10. minutě laciný gól, kdy první branku utkání vstřelil z trestného kopu ze vzdálenosti 25 metrů hostující hráč Jan Kukla, ale tento moment domácí nezlomil, spíš je vyburcoval k lepšímu výkonu. Ve 27. minutě byl ve vápně faulován Pokorný hráčem Jindrou a následně Vážný nařízenou penaltu proměnil . Ve 39. minutě se  domácímu mužstvu povedl dokonalý obrat, kdy  Vážný z přímého kopu střelou přes zeď zvýšil na 2:1. Hosté měli v první půli několik šancí, tu největší  útočník Jiří Hess, bohužel ji nevyužil, což se v dalším průběhu zápasu ukázalo jako rozhodující.

 

 

Pastyřík byl proti remíze

Šanci na zisk bodů Vroutku ze hřiště soupeře vrátil brankou na 2:2 Jiří Hess, který unikl domácí obraně a po kličce brankáři srovnal. Po vyrovnávací brance měl Vroutek opticky více ze hry, ale šance Jiřího Baláka zůstala nevyužita. Hříškovu se střídáním podařilo hru oživit a s tím přišly i další příležitosti ke vstřelení branky. Tu poslední využil v 87. minutě Pastyřík a rozhodl tak o vydřeném vítězství nad vedoucím celkem tabulky.   


 



Ohlasy k zápasu


SK Hříškov
Miroslav Kašpar (sekretář SK Hříškov): Musím říct, že to bylo vyrovnané utkání, ve kterém jsme nakonec svojí aktivitou doslova vydřeli velice důležité tři body a učinili jsme překvapení na úkor favorita.

FK Vroutek
Jiří Hess (hráč FK Vroutek): Jednalo se o zápas, který pohledný nebyl a terén, na kterém se hrálo, ani týmům jinou šanci nedovolil. Tento výsledek je považován pro Vroutek jako ztráta a zápasu by slušela dělba bodů.



Sestavy


SK Hříškov
P. Bichrt [-] - M. Knobloch [-] , M. Kůrka [-] , M. Srbecký [-] , Z. Pokorný [-] - A. Pražák [-] , J. Vážný [-] , T. Kabourek [-] (25. J. Pastyřík [-] ) , V. Pořt [-] - P. Hnilica [-] (62. D. Kabourek [-] ) , M. Kašpar [-] (70. D. Kašpar [-] )

FK Vroutek
P. Bezděk [-] - M. Šiška [-] , J. Jindra [-] , J. Zajko [-] - L. Koliha [-] , J. Kukla [-] , J. Balák [-] , M. Balák [-] - M. Junk [-] , J. Hess [-] (68. M. Jíra [-] ) , S. Kudláček [-] (76. M. Hlaváč [-] )

Místo: Hříškov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.