Větřkovice se (snad) nadobro odpoutaly od chvostu tabulky!!!


Branky


29. M. Bria , 34. M. Bria , 57. A. Harazin , 61. P. Kopl - 64. J. Lhotský , 81. A. Hendrych
15

Domácí  si po dvou prohrách,kdy těsně podlehli  Budišovicím a poté na první máj po solidním výkonu nestačili i na aktuálně vedoucí  tým soutěže Komárov,chtěli  spravit chuť,navázat na zlepšené výkony a v klíčovém zápase posbírat další důležité bodíky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prakticky celý první poločas se hrál bojovný fotbal bez větších šancí. Výjimkou byli vstřelené branky domácích,kdy nejprve ve 29.minutě zužitkovat centr z přímého kopu Michal Bria a krásným koníčkem na zadní tyč otevřel skore.O pět minut později se stejný hráč dostal k odraženému balonu po rohovém kopu a zkušeně zavěsil z prostoru malého vápna pod břevno- 2:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

 

   Po změně stran přeci jen Chvalíkovice zlepšili svou kombinaci a po právu snížili po centru a nechytatelné hlavičce Lhotského na 1:2. Změnili rozestavění  a začali hrozit ze své levé strany a tak bylo spíše otázkou, zda se stav utkání srovná či domácí odskočí na dvoubrankový rozdíl.Naštěstí pro domácí se opět ukázal Adam Harazin,který předtím v průběhu zápasu nebyl příliš vidět,tentokrát zavřel oči a jedovkou na přední tyč překvapil golmana hostů- 3:1. Prakticky totožnou ránu vyslal po načechraném přímáku od Haryronalda v 61.minutěl již zotavený a pořád nejlepší střelec Větřkovic s 8 brankami Patrik Messikopl a bylo prakticky hotovo.Pozorný fanoušek si jistě všiml určité podobnosti útočného tria domácích(Haryronaldo,Messikopl,Bria) s nyní nejsledovanějším  Liverpoolem(Mané,Firminho,Salah). Poté se domácí zklidnili a pohlídali si střed pole,kde si své odehrál  oslavenec  Jakub Slezák ,Jan Hluchý i střídající Lukáš Mička.  Nebezpečně vypadal obraný zákrok Jakuba Weisze,kdy si málem vstřelil vlastní gol,na poslední chvíli však neposedný míč zkrotil domácí brankář. Chvalíkovicím se ještě podařilo zkorigovat na konečných 4:2,když pěkným obstřelem z 20.metrů se zapsal do střelecké listiny A.Hendrych. Větřkovičtí  tedy  dovedli zápas do vítězného konce a dokázali i před prořídlými tribunami z důvodu kolize s MS v ledním hokeji urvat další důležitou výhru a přiblížili se takřka středu tabulky.

 

Autor: David Řehulka

Úprava reportu z utkání


Počet diváků: 60. Rozhodčí: RADEK Roman - MIČKA Petr (N), ROZSÍVAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - RADEK Roman: 9
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ DUBINA Větřkovice: 9
Výkon hostů - TJ Sokol Chvalíkovice: 7
Hráč utkání - domácí: Michal Bria
Hodnocení hráčů - domácí: Petr Kukol - 9, David Rychter - 9, Radim Ferenc - 8, Denis Joura - 8, Jan Hluchý - 10, Jakub Slezák - 9, Adam Harazin - 9, Matěj Kostera - 8, Patrik Kopl - 9, Michal Bria - 10, Lukáš Mička - 9, Jiří Hopp - 8, Luděk Škrla - 8, Antonín Vymazal - 10, Michal Kopl - 8, Jakub Weisz - 8,

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích