Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2018 18:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky otočily skóre už v prvním poločase


Branky


9

Na vedení Štěpánkovic reagovaly Darkovičky třemi góly, kterými otočily skóre už do poločasu. Ve druhé části se už skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvůli akci, která se každoročně odehrává na opevnění v Darkovičkách, si Darkovičky pozvaly mužstvo ze Štěpánkovic k předehrávanému utkání již v páteční podvečer. Po úvodní oťukávání se ujali hosté ze Štěpánkovic v 8. minutě vedení, když se do listiny střelců zapsal Vybrančík - 0:1. Odpověď Darkoviček ale byla raketová, když Gai unikl po křídle a v pohodě pokořil hostujícího brankáře Lukovicse - 1:1. Od této chvíle převzaly Darkovičky taktovku a svou převahu vyjádřily do poločasu ještě dvěma přesnými zásahy. Po čtvrthodině hry agilně hrající Gai nahrál pod sebe Hanusovi, který uklízel prakticky do prázdné kasy - 2:1. Ve 24. minutě si Gai přihrávku pod sebe zopakoval, a posila z áčka Jamnický byla opět neomylná - 3:1. Zbytek poločasu se už odehrál bez výraznější šance.

 

Ve druhém poločase se na hřišti odehrávala nudná partie. Obě družiny se k mnoha šancím nedostaly. Hra se přelévala hlavně od jednoho vápna ke druhému a nejčastěji se odehrávala ve středu hřiště. Každé mužstvo se dostalo ke dvěma šancím. Kneifel z Darkoviček dostal míč mezi obránce, ale nastřelil jen štěpánkovického brankáře Lukovicze. Svou šanci zavraždil i Hanus. Štěpánkovice si jednou vylámaly zuby na Pískalovi, a jednou jim nebyl uznán gól pro postavení mimo hru. Darkovičky si už tři body vzít nenechaly. Štěpánkovice nepotvrdily výhru nad lídrem tabulky z Bolatic.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Poté co vstřelily Štěpánkovice první gól, jsme převzali taktovku a dirigovali hru až do konce poločasu. Třemi góly se nám podařilo otočit skóre. Ve druhé části už to bylo o ničem, a nám se podařilo výsledek si udržet.




Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - L. Lička [-] , T. Fajkus [-] , D. Schebestik [-] , P. Ender [-] - M. Gai [-] , P. Helštýn [-] , M. Jamnický [-] , R. Kempný [-] - A. Felgenträger [-] , J. Hanus [-] -

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - D. Kožušník [-] , J. Hudeček [-] , J. Václavík [-] , L. Vybrančík [-] , M. Pluške [-] , L. Bielan [-] , J. Dluhoš [-] , J. Vendelín [-] , J. Tomíček [-] , D. Tomíček [-]

ŽK: 36. T. Fajkus - 21. J. Hudeček , 53. D. Kožušník .
Hráči zápasu: M. Gai - J. Tomíček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KEMPNÝ Radim (N), TOMÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak, vyhrají Štěpánkovice.