Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice rozhodly v poslední dvacetiminutovce


Branky


0

Oldřišov brzy vedl, ale Strahovicím se povedlo vyrovnat do poločasu. Ve druhém daly Strahovice tři branky a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávaném zápase 16. kola přivítaly Strahovice ve středeční odpoledni na svém pažitu mančaft z Oldřišova. Hostující letce také vyšel lépe start do zápasu, když ve 4. minutě vyslal Fabian do samostatného úniku Gletníka, který obhodil domácího brankáře Moravce a otevřel skóre zápasu - 0:1. Následně zahodili obě eskadry několik nadějných příležitostí. Za domácí to byl dvakrát Vala a po něm se se zlou potázal i Malchárek. Za hosty promrhali příležitosti Kurka, Samek a Samson. V 19. minutě se domácím podařilo srovnat krok, když se do úniku dostal Malchárek a střelou podél brankáře Rychlého poslal balon do sítě - 1:1. Do konce poločasu se už nestalo nic podstatného a obě mužstva šla do kabin za stavu 1:1.

 

Ve druhém poločase převzaly taktovku hry Strahovice, kterou přetavily ve tři branky v síti Oldřišova. Nejdříve ale několik šancí spálil Stříbný, který na tento zápas střelecké kopačky nenazul. Strahovice protrhly střeleckou smůlu dvacet minut před koncem, když se Slavík zmocnil míče mezi půlkou a šestnáctkou, vnikl s ním do hostujícího vápna a zkušeně jej zametl k tyči - 2:1. O sedm minut později navýšil vedení domácích Kubiš, který zužitkoval přihrávku Stříbného - 3:1. Poslední slovo opět měli domácí, když v 83. minutě z rohového kopu uklidil merunu do sítě hlavou Slavík - 4:1. Strahovice už pak v pohodě dokráčely za třemi body. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): V prvním poločase jsme byli mírně lepším týmem. Ve druhém jsme je už výrazně přehrávali, dali tři branky a zaslouženě vyhráli.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Brzy jsme vedli, a měli i nějaké šance. Domácí pak vyrovnali, ale řekl bych, že v prvním dějství jsme byli o něco lepší. Ve druhém jsme prostřídali, a domácí toho využili a dali tři branky a vyhráli. Navíc jsme dohrávali v deseti po zranění Samka.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - M. Nevřela [-] , R. Hladík [-] (18. V. Štefek [-] ) , M. Obrusník [-] , F. Schenk [-] - P. Lhotský [-] , P. Slavík [-] , A. Dvořák [-] (55. M. Hluchník [-] ) - M. Malchárek [-] , M. Vala [-] (46. J. Stříbný [-] ) , P. Kubiš [-]

SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - J. Samson [-] , R. Kurka [-] (46. D. Bořucký [-] ) , P. Weczerek [-] (73. P. Fusek [-] ) , V. Jadrný [-] (46. P. Pardy [-] ) , M. Ulička [-] , J. Gletník [-] , O. Fabián [-] , J. Blahetka [-] , L. Samek [-] , P. Latoň [-]

Hráči zápasu: M. Malchárek , V. Štefek - O. Fabián .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HARAZIM David - HACHU TH Guong (N), THOMAS Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.