FOTO: Březová zaskočila Budišov


Branky


16

Březová po nerozhodné první půli dala dvě branky a překvapení bylo na světě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K obrovskému překvapení došlo na hřišti suverénního Budišova, kam přijela v neděli Březová posilněná vysokou výhrou nad Štítinou v minulém kole. Ta vsadila po celý zápas na precizní obranu, a Budišov jí dobíjel stejně marně jako Švédové Brno za třicetileté války. Březová navíc vyrážela ke smrticím brejkům jako husité z vozové hradby atakujíc křižícké vojsko Zikmunda. V první půli ještě po půlhodině hry zamířil Tomáš Křenek do brankové konstrukce, která ještě dlouho zněla jako kostelní zvony brankáři Něměčkovi v uších. Za domácí zazdili šance Pizur, Roman Modelský, Martin Pražák a Kuric. Druhá půle byla obdobou té první. Ve druhé části se ale hostům z Březové už dva rychlé brejky povedly dovést do úspěšného konce. V 58. minutě sklepl dlouhý pas z vlastní poloviny Martin Šuhajík na Lichovníka, který pohotově šoupl z první balon přesně k tyčce a Němeček se marně natahoval po míči – 0:1. O dvacet minut později navíc Šustek viděl, že gólman Němeček nestojí ideálně a poslal přímý kop z půlky hřiště mazaně za jeho záda a domácí rázem byli opařeni horkou vodou – 0:2. Březová pak velkou obětavostí, kdy jejich obránci se vrhali do střel, svou cenou výhru ubránila a připsala si tři body, se kterýma nepočítala. Budišov si naopak připsal druhou jarní prohru v krátké řadě.     



Ohlasy k zápasu



TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Domácí hráli, a my jsme hrozili z rychlých brejků, které se nám ve druhé půli dva povedli a získali jsme tři body.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Marek [-] , D. Siažík [-] (81. M. Týn [-] ) , J. Němeček [-] , T. Skácel [-] - F. Pražák [-] , P. Pizur [-] , V. Hudeček [-] (63. P. Metelka [-] ) , J. Kuric [-] (37. J. Vondrouš [-] ) - M. Pražák [-] (63. L. Marek [-] ) , R. Modelský [-] -

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Novák [-] , J. Kostera [-] , O. Lodňánek [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] , P. Cihlář [-] (46. P. Gebauer [-] ) , J. Lichovník [-] (79. D. Sommer [-] ) , T. Křenek [-] , D. Řehulka [-]

ŽK: 32. M. Marek , 35. T. Skácel - 87. O. Lodňánek .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - JAKUBEC Josef, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - HUDEČEK Lukáš: 9
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou: 8
Výkon hostů - TJ Vítěz Březová: 9
Hráč utkání - hosté: Jiří Lichovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Suverén letošního ročníku si užije poslední zápas v okrese. Tady není o čem..misky vah jsou jednoznačně na straně domácího mužstva.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích