0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice zaslouženě vyhrály


Branky


34. M. Pumr , 44. M. Hanák , 78. R. Ondřej
15

Hosté do poločasu vedli o dvě branky, a po pauze přidali ještě jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou posledních celků tabulky vyzněl zcela jasně pro předposlední Dolní Životice, které byly jasně lepším týmem a Hněvošice v tomto zápase demonstrovaly, že v tomto ročníku se nesetkaly s formou. V úvodu vyhořeli v šancích hostující Hanák, Dušek a Tengler, kteří si vylámali zuby na skvěle chytajícím hněvošickém strážci svatyně Hartmannovi. Ten během první půle zlikvidoval další tři šance hostů. Hněvošice zahrozily pouze nepřesnou střelou Pawla Cojga, a poté po rohovém kopu Pawla Cojga Šafarčíkovou hlavičkou, která mířila těsně vedle branky, kterou strážil gólman Válek. Životice se ujaly vedení ve 34. minutě, když se míče zmocnil Pumr, který s ním vběhl do vápna a zakončil přesně k tyči hněvošické branky – 0:1. Těsně před přestávkou hosté své vedení navýšili, když Hanák po samostatné akci poslal balon kolem brankáře do kasy – 0:2. Druhá půle pokračovala v podobném duchu. Životice opět zahazovaly šanci za šancí. Opět se mohli drbat na hlavě Hanák s Duškem. Jedinou vážnější šancí Hněvošic baly nepřesná střela Čirže. Jedinou branku Životic ve druhé části vsítil v 78. minutě po přesné nahrávce Duška zkušený Ondřej – 0:3. Hosté pak už v pohodě dokráčeli v poslední desetiminutovce za výhrou.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Zasloužená výhra hostů, kdybychom po dvaceti minutách prohrávali o šest branek, nikdo by se nemohl divit. Podržel nás brankář.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Zápas se odehrával v přátelském duchu. Měli jsme více šancí, tři jsme proměnili a zaslouženě vyhráli



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] , P. Šafarčík [-] , D. Buchta [-] , A. Vavřinčík [-] , P. Cojg [-] , B. Cojg [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , P. Kvita [-] (26. Š. Čirž [-] )

FK Dolní Životice
L. Vícha [-] , L. Štrbík [-] , F. Elbl [-] , J. Továrek [-] , V. Palyza [-] (74. P. Hendrych [-] ) , J. Tengler [-] (62. R. Ondřej [-] ) , J. Rolný [-] (53. M. Essler [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Pumr [-] , M. Válek [-]

ŽK: 31. R. Buchta , 72. P. Ševior - 41. J. Tengler .
Hráči zápasu: L. Hartmann .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PUFFLER Jan - DANĚK Jiří (N), ELBL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jisti 2 sestupujici...hosté ale ukážou větší chuť po vítězství a odvezou si 3 body.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra hostů