3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice si výhrou vybojovaly druhou příčku


Branky


25. M. Sváček , 55. R. Urban , 88. R. Urban
15

Své jednobrankové vedení, poijistili domácí po pauze dvěma přesnými zásahy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice si chtěly v zápase s Kobeřicemi pojistit druhé místo v tabulce, které by jim v případě dobré konstelace mohlo zajistit postup do krajské soutěže. Jakartovice ovládly dění na hřišti od první minuty a jasně si šly za svým cílem. Byly lepším týmem na míči a hrály technickou hru po zemi. Nejdříve zavraždili své šance Urban s Palkovičem, kteří nedkozali přelstít hostujícího brankáře Stříbného. Ve 25. minutě si naběhl na dlouhý aut Schreibera Sváček a nekompromisně zametl balon do kobeřické brány a Stříbný byl tentokrát naprosto bezmocný – 1:0. Domácí to uklidnilo ještě před poločasem mohl po rychlé kombinační akci navýšit skóre Hlaváč, ale jeho střela z otočky skončila jen těsně mimo tyčku. Obraz hry na trávníku se nezměnil ani po pauze. Druhý přesný zásah přidaly Jakartovice deset minut od začátku druhé půle, kdy si Urban pohrál se dvěma zadáky soupeře a nekompromisně umístil míč do šibenice hostující svatyně – 2:0. Další tutovky zavraždili Morisch, Hlaváč a Schreiber. Hosté ohrozili branku domácích Gargošem, s jehož pokusem si dorostenec Hruška poradil. Tři minuty před koncem ještě Jakartovice svou výhru pojistily, když Malček rozehrál přímý kop českou uličkou na Urbana, který si pojistil pozici v čele kanonýrů – 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Zápas jsme měli po celou dobu ve své režii a po této výhře budeme čekat jak se to všechno vyvrbí. Je to nejlepší umístění Jakartovic po sedmi letech a za celou sezónu bych chtěl poděkovat všem, kteří se kolem jakartovického fotbalu pohybují.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): Dneska bez komentáře.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - J. Morisch [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , J. Hlaváč [-] , P. Heinzke [-] , K. Palkovič [-] , D. Filip [-] (64. O. Duda [-] ) , M. Sváček [-] (78. T. Matyáš [-] ) , D. Petroš [-] , R. Schreiber [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Gargoš [-] , O. Bedrich [-] , M. Kubeša [-] (54. L. Rycka [-] ) , L. Janík [-] , T. Mrovec [-] , R. Hahn [-] , M. Vidlák [-] , J. Bečica [-] , L. Jašek [-] , P. Kubný [-] (72. P. Ullrich [-] )

ŽK: 33. M. Kubeša , 38. R. Gargoš , 50. M. Vidlák .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, KUDELA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice musí ještě v posledním kole zabrat a pokusit se uhájit 2. příčku v tabulce. Hostující tým je už mimo ohrožení sestupu, takže můžou hrát uvolněně a zápas si užít na maximum.přesto domácí letka zabere a body si ponechá doma.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích