1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina se štěstím porazila Stěbořice


Branky


15

Favorizované Stěbořice po celý zápas bušily do Štítiny, ale domácí rozhodli dvě minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I takové utkání se ve fotbalovém životě odehrávají. Nebyli jsme v zápase tím lepším, neměli jsme tolik šancí a střel jako soupeř. A přesto máme všechny body.Máme je za obrovskou bojovnost celého týmu,který se v parnu vydal ze všech sil. Stála při nás bohyně štěstí Fortuna při zakončování soupeře,j enž absolutně střelecky selhal. Stěbořičtí přijeli ve velké formě, vždyť na jaře jen jednou remizovali a mermo moci toužily v tabulce přeskočit druhé Jakartovice. Vytvořily si dost šancí na vítězství, ale nervozita je pohltila. Hlavu si drbali jak Šindelář, Vavrečka, Kokošek, Graca nebo Jakub Fiedler. My jsme se v první půli dostavali na dostřel Losertově brány jen sporadicky, po přímých kopech.

Svou tutovku po pauze spálil Stoklasa, jenž z pravého úhlu obstřelil jak Loserta, tak vzdálenější tyč. Protože hosté ani po přestávce nervozitu neshodili, přibývalo u nich více svěšených hlav. Čavera ve své šanci napálil jen nohy Martina Vitáska a dorážející Kokošek hlavičkoval jen do břevna ležicího gólmana! Čerstvý Burda čtvrt hodiny před koncem napodobil své kumpány a taky bral hlavu do dlaní. Vitásek kryl i nebezpečnou hlavičku uprostřed brány. Kolikkrát jsme na jaře v posledních minutách inkasovali a ztráceli body? Dnes se to otočilo. Zbývaly dvě minuty, když se neúnavní Rohovský s Dominikem Watzlavikem vrhli do útočení, nachystali šanci pro arka Vitáska a ten středem hřiště obstřeluje Loserta - 1:0!!

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: S velkou pokorou bereme tyto body. A budou mít nějaký smysl, když v posledním zápase za týden navážeme na bojovnost a střeleckou potenci. Vždyť jsme ve všech jarních utkání dokázali vstřelit branku.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byl to typický zápas blbec. Měli jsme hru ve své moci, ale vsítit gól byl pro nás velký problém. I kdyby bychom hráli celý den, tak by se nám to nepodařilo. Navíc domácí dali branku dvě minuty před koncem.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , Š. Rohovský [-] , F. Graf [-] , A. Skrbel [-] (75. D. Trebichalský [-] ) , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] (81. V. Watzlavik [-] ) , R. Popek [-] (63. P. Kubánek [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] (46. F. Otipka [-] ) , D. Burda [-] (63. O. Šmalec [-] ) , V. Graca [-] (75. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (46. M. Otipka [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: HENNIG Antonín - PINČEK Milan, BITOMSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Důležitý zápas pro oba celky, které se ale nachází v úplně odlišné situaci.domácí potřebují body jako sůl, ale kometa jara v podání hostujícího mužstva je přejede a získá 3 body.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů