Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Důležitý zápas pro Hlavnici


24

Hlavnice do pauzy vedla o dvě branky. Po pauze své vedení navýšila. Životice sice ještě snížily. Hlavnice ale během minuty přidala ještě dvě branky a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase o šest bodů přivítala Hlavnice Dolní Životice. Úvod zápasu patřil Hlavnici. Už ve 2. minutě sse řítil sám na gólmana hostí David Liška, ale ten jeho pokus zpoza šestnáctky vychytal. Ve 4. minutě se dostal po chybě hostující obraně do samostatného úniku David Liška a křižnou střelou pokořil životického gólmana Válka – 1:0. Liška byl při chuti, ale o dvě minuty později na Válka nevyzrál. Pak se hra zklidnila a zhruba kolem 20. minuty životický útočník přestřelil odkrytou branku Hlavnice. Těsně před přestávkou zvyšoval střelou na hranici šestnáctky Pasterňák, který dostal přesnou přihrávku na šestnáctku – 2:0.

 

Na začátku poločasu opět Liška svedl neúspěšný souboj s brankářem Válkem. V 63. minutě se vytvořila skrumáž v pokutovém území hostů, balon se dostal k volnému Paterňákovi, který ho v pohodě uklidil k tyči – 3:0. Životice snížily o čtyři minuty později, když se křižná přihrávka dostala k Hanákovi, jenž obstřelil hlavnického brankáře Kirschnera – 3:1. Hlavnice odpověděla v 74. minutě, když se míč po centru ze strany dostal k Paterňákovi, jenž zkompletoval hattrick – 4:1. Poslední branku dala Hlavnice čtvrthodinu před koncem, když skákavá střela Davida Lišky skončila v síti – 5:1. V závěru si už Hlavnice důležitou výhru s přehledem pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Kluci byli na zápas nažhaveni, hodně bojovali, a kdyby se proměnily všechny šance, klidně to skončí 15:4. Byli jsme lepší, zaslouženě vyhráli, ale pořád nás trápí koncovka.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Hráli jsme hrozně a zaslouženě jsme prohráli.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - T. Liška [-] (77. J. Lukáš [-] ) , D. Haas [-] , P. Martinček [-] (67. L. Lodňánek [-] ) , P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] (73. P. Jaksch [-] ) , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] (80. D. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] (75. A. Macák [-] )

FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] (80. J. Košárek [-] ) , J. Tengler [-] , J. Rolný [-] , A. Vícha [-] , R. Morcha [-] (48. M. Essler [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (48. O. Jasník [-] )

ŽK: 11. D. Haas , 88. L. Lodňánek .
Hráči zápasu: D. Haas .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - HUDEČEK Lukáš, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Domácí se minule kolo protrápili k bodu, takže teď budou chtít předvést lepší výkon a zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavnice se potřebují chytnout, aby nebyly v pasti sestupu a proti Dolním Životicím se jim to povede včele s rychlým Liškou je porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra domácích