P. Tlapák 46. (p.)
P. Tlapák 52. (p.)
M. Ptáček 89.
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 15:30

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chrudimi rozhodla v samém závěru zápasu


Branky


46. P. Tlapák (p.) , 52. P. Tlapák (p.) , 89. M. Ptáček - 16. V. Novák , 74. J. Lukas
0

Na vedení Moravan, dvakrát zareagoval domácí Tlapák proměněným pokutovým kopem. Moravany vyrovnaly čtvrthodiny před koncem. Vítěznou trefu zaznamenala Chrudim v 89. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na umělé trávě v Chrudimi přivítala rezerva MFK k prvnímu jarnímu utkání celek Moravan. Domácí začali aktivněji, ale samostatný nájezd Malinského brankář Moravan kryl. Po úvodním tlaku domácích však přišla studená sprcha a trest v podobě gólu Nováka 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale vůbec se jim nedařilo. Naopak Moravany měli ještě příležitost, kdy trefili břevno domácí branky. První poločas byli hosté aktivnější i když domácí měli šance nedokázali je proměnit.

 

Druhý poločas začal tlakem domácích a stažením Tlapáka v pokutovém území jedním z obránců Moravan. Sám faulovaný hráč nařízenou penaltu proměnil 1:1. O pět minut později se před chrudimským Stránským objevila ulice, které chrudimský hráč využil, prosmýkl se mezi stopery a postupoval sám na brankáře. Po kličce se chystal střílet do odkryté branky, ale byl ze zadu sražen a tak již nezakončil. Nařízený pokutový kop proměnil znovu Tlapák a domácí poprvé vedli 2:1. Na hřišti se spíše bojovalo a tak fanoušci moc fotbalu neviděli. Místo kombinací byly k vidění pouze souboje a nakopávané míče. Domácí měli další možnosti navýšit skóre utkání, ale nedařilo se jim střelecky. Ani trestný kop Tlapáka z přijatelné vzdálenosti neskončil mezi tyčemi, ani v záchrané síti ba ani v areálu sportovního stadionu. Hosté se nechtěli smířit s výsledkem a v 74. minutě po rohovém kopu domácí neuhlídali Lukase a ten hlavou přeloboval brankáře Zímu 2:2. Poslední čtvrthodinka patřila zase domácím a odměnou jim byla vyrovnávací branka, kterou po rohovém kopu v 89. minutě hlavou vstřelil Ptáček. V nastaveném čase si hosté ještě vypracovali dva rohové kopy, ale vyrovnat se jim již nepodařilo. Rezerva tak se štěstím udolala svého soupeře a získala tři body. Nutno dodat, že se štěstím.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
S. Zíma [-] - J. Stránský [-] , P. Tlapák [-] , D. Žalud [-] (90. M. Svoboda [-] ) , J. Jindrák [-] , T. Linhart [-] (81. E. Rožek [-] ) , M. Malínský [-] , A. Zavřel [-] , V. Shejbal [-] (46. M. Zikmunda [-] ) , D. Kopecký [-] , M. Ptáček [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - D. Sokol [-] , J. Branda [-] , M. Lukas [-] , M. Horák [-] - D. Šibal [-] , J. Lukas [-] , J. Hynek [-] , T. Hermann [-] (64. D. Smejkal [-] ) - V. Novák [-] , T. Kříž [-]

ŽK: 41. M. Horák , 52. M. Lukas , 53. J. Hynek , 85. D. Šibal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - MACH Aleš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.