Deštná z Majdaleny odjela bez bodu


Branky


6

Ze souboje týmů ze středu tabulky odešel lépe domácí tým. Složitý terén si vybral svou daň a nehrál se příliš atraktivní fotbal. Domácí dlouhými nákopy za obranu přehrávali hostující celek a nakonec zaslouženě získali cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty v režii domácích

Byl to velmi vyrovnaný zápas, avšak pro Majdalenu úspěšnější. Hned první šance v 7. minutě se Majdalena proměnila kdy po vhození autu se podařilo kapitánovi domácích Pavlu Bezemkovi prodloužit balón přes obranu rovnou do brány. Další šance se naskytla ve 40. minutě Patriku Jechovi, který dostal centr od záložníka Dominika Sejka a umístil míč od velkého vápna k pravé tyči a zvýšil skóre na 2:0.

Majdalena si dokráčela pro tři body

Spousta Deštěnských střel šla mimo bránu nebo si s nimi dokázal domácí brankář poradit. Další golová situace se zrodila v 58. minutě kdy kapitán Pavel Bezemek vystřelil a chybou brankáře se k míči dostal Milan Hamernik, který vstřelil třetí gól zápasu. Za stavu 3:0, běžela 72. minuta, se podařilo Deštěnskému útočníkovi Tomáši Studenému vystřelit a dát gól na 3:1. Díky skvělému výkonu obou brankářů byl tento stav 3:1 konečný.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Deštná
Pavel Kučera: Na velmi špatném hřišti se hrál ještě horší fotbal. Styl domácích ''napal to dopředu'' na Deštnou, která byla sice v kompletní sestavě, ale poprvé na hřišti, bohatě stačil. Deštná se snažila o kombinaci, ale nedokázala si dát víc jak dvě dobré přihrávky a po zbytečných ztrátách míče jí postupně docházeli síly. V záloze Majdaleny hrál skvěle sedmnáctiletý Dominik Sejk, který postupně rozebíral naše pokusy o kombinaci. Z naší strany stojí za zmínku samostatný únik Martina Novotného, který bohužel zakončil do brankáře. Dále pak sólo Šlapanského z půlky hřiště přes čtyři hráče, které skončilo na břevně. Jediný náš gól, který dal Tomáš Studený, padl z ofsajdu, kterého si nevšiml ani pomezní, ani hlavní rozhodčí. Pochvalu pak zaslouží náš brankář Vladimír Kučera, který chytal s velkým přehledem až na drobné zaváhání po kterém padl třetí gól.



Sestavy



TJ Sokol Deštná
V. Kučera [-] - J. Hojer [-] , K. Henze [-] , D. Aujezdecký [-] , M. Svoboda [-] , M. Blažek [-] , K. Šindelář [-] , Z. Kuneš [-] , M. Novotný [-] , M. Šlapanský [-] , M. Šamal [-]

ŽK: 42. D. Sejk , 57. T. Horník - 50. M. Blažek , 57. T. Studený .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: KOŘÍNEK Luboš - NYMSA Zdeněk (N), MARTÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - KOŘÍNEK Luboš: 4
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 6
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sloupárna Majdalena: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Deštná: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Pavel Bezemek - 9, Dominik Sejk - 9, Petr Bárta - 9,
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů