0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Běrunice s předposledními Kovanicemi remizovaly


Branky


1

Utkání Běrunic s Kovanicemi neslibovalo příliš kvalitní fotbal, šlo o střet posledních dvou mužstev tabulky okresního přeboru. Na druhou stranu právě proto neměli hráči o motivaci nouzi a do zápasu dali vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovanický tlak gól nepřinesl

Od utkání posledních dvou mužstev tabulky okresního přeboru se nedal čekat pohledný fotbal ani žádné gólové hody. Přesto na běrunické hřiště dorazila šedesátka diváků, což na tamější poměry není vůbec špatné. Hráči i fanoušci si totiž uvědomovali důležitost zápasu a chtěli pro tříbodový zisk udělat vše. Body potřebovali i Kovaničtí, kteří navíc chtěli dát zapomenout na podzimní střetnutí. Tehdy sice Kovanice proti Běrunicícm vedly ještě v 80. minutě 2:0, ale zápas nakonec skončil remízou 2:2.

Tentokrát nechtěli kovaničtí fotbalisté nic podcenit a již od první minuty hráli naplno. Míč měli převážně ve svém držení a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Brankář Marek Janouch musel několikrát prokázat rychlé reflexy a postupně jej dokonce zachránily i tyč a břevno. Běrunice si za celou první půli nevytvořily jedinou slušnou šanci, přesto remízu udržely.

Běrunice remízu se štěstím udržely

O poločasové přestávce vystřídali oba trenéři. Na domácí straně nahradil Jakuba Jirouta Marek Černý, v kovanickém dresu zase Radka Bulíře Ondřej Kubina. Oba měli především útočné úkoly a spoléhalo se na ně s případným rozhodnutím stále velmi otevřeného zápasu.

Druhá polovina byla o něco vyrovnanější, ale lepší byli nadále hosté. Dokonce i překonali brankáře, ale následně netrefili prázdnou bránu. Jako by při Běrunicích stáli všichni svatí. Jedinou dobrou šanci ke skórování si domácí vytvořili 10 minut před koncem, ale jejich útočník po samsotatném úniku zamířil tváří v tvář brankáři Vítu Lorencovi hodně vedle.

Zápas tak skončil remízou, s níž pochopitelně nemohou být hosté vůbec spokojení. Zisk pouhých 2 z možných 6 bodů proti poslednímu týmu tabulky není v boji o udržení tou potřebnou bodovou injekcí.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Co k tomu říct? Mrzí nás to. Na podzim jsme proti Běrunicícm ztratili dvoubrankové vedení a dnes jsme zase jen remizovali, přičemž jsme byli v první půli jednoznačně lepším mužstvem a i po změně stran jsme měli navrch. Trefili jsme tyč i břevno a nedali jsme gól do prázdné brány. Běrunice měly za 90 minut snad jedinou normální střelu, ale na remízu jim to stačilo. Tato remíza by mohla být v boji o udržení se ještě velkým problémem.



Sestavy


Sokol Běrunice
M. Janouch [-] - O. Vaňura [-] , P. Štěpán [-] , J. Jirout [-] (46. M. Černý [-] ) , D. Skála [-] , R. Černý [-] , P. Majer [-] (68. T. Pecen [-] ) , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

FK Kovanice
V. Lorenc [-] - P. Zdobinský [-] , R. Bulíř [-] (46. O. Kubina [-] ) , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , P. Kopecký [-] , A. Hobort [-] (62. Z. Gajdoš [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Stránský [-] , T. Mataj [-] , T. Černý [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý Martin - BRETT Patrik, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2018 14:20
video: https://youtu.be/DacQV6LY_Ag