2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany prohrály a jsou druhým sestupujícícm


Branky


23

Plaňany potřebovaly v Krakovanech získat tři body a čekat na výsledek souběžně hraného zápasu v Radimi. Konečný výsledek z Radimi pro ně příznivý byl, ale nerealizovaly první krok. V Krakovanech podlehly a tím pádem po dvou letech opouštějí okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas Plaňany o gól prohrávají

Krakorky si chtěli zápas vítězně užít: "Poslední domácí utkání chceme zakončit vítězně", neslo se z domácí kabiny: "Po zápase nás čeká odměna v podobě plzeňského od našich přátel a lorna plná divočáka, kterou nám připravil Jirka „Olix“ Olexa." Ale Plaňany potřebují tři body a pak mohou doufat v přízeň osudu. Proto se dal očekávat napínavý zápas.

 

Od úvodních minut se hra přelévá mezi šestnáctkami, s míčem hrají více hosté, ale k ohrožení Douděrovy brány se nedostávají. První šanci má na kopačce po samostatném průniku domácí Kutil, který levačkou trefuje jen tyč.

 

Od těchto chvil převzali otěže utkání Krakovanští a po dvaceti minutách otevírají skóre. Po rohovém kopu fantasticky vyráží Hradecký hlavičku Olexy, ale míč se dostane k Romanovi Hačkovi, který propálí vše, co stálo v cestě. Síť se napíná a ukazatel skóre se mění - 1:0.

 

V závěru poločasu mají domácí další tutovku, ale Plaňany mají Hradeckého! Skóre se nemění a domácí jdou do kabin trochu rozpačitě.

Hradecký držel naděje hostů

Do druhé půle vsadily Plaňany vše na jednu kartu. Ofenzíva za každou cenu, ale tím se otevírala okénka v obraně. Jenže v bráně stál Michal Hradecký, který pochytal vše, kromě poslední minuty.

 

Po rychlém brejku se do šancí prodral Dostál, ale obě jeho hlavičkové zakončení výborně chytá plaňanský brankář. Tleská i domácí kotel! Ale ani Plaňanští nezůstávají se šancemi pozadu, ale gól ne a ne padnout. Deset minut před koncem bylo namále. Tečovaná střela razítkuje břevno, odráží se z brankové čáry a ven. Hodilo by se "goal technology", ale to ještě okresní přebor nezná a Plaňany smutní.

 

V poslední minutě jdou domácí do otevřené obrany, Špinka dává mezi beky na Sixtu, který našel Aleše Dostála a ten levačkou uzavírá zápas i sezónu - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Zaplať pánbůh za tři body. Plaňany nám byly víc jak vyrovnaným soupeřem.  Rozhodlo proměňovaní šancí. Rozhodčí Svoboda pískal výborně a měřil stejným metrem. Uhráli jsme historický výsledek. Od založení klubu v roce 1928 se nepovedlo uhrát 3.místo v OP a tolik bodů. Proto jsme se sezónou víc jak spokojeni. Teď o víkendu nás čeká třešnička na dortu v podobě utkání s AC Sparta Praha a v neděli pijastika, jak se na Krákorky sluší a patří. Pečkám přeji hodně úspěchů v krajské soutěži a týmům, které opouští OP ať se brzy vrátí. Myslím si, že se jedná o tradiční týmy, které by v nejvyšší okresní soutěži neměly chybět.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Věříš [-] , M. Kutil [-] (69. T. Sixta [-] ) - L. Neruda [-] , R. Hačka [-] , A. Dostál [-] , L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] - J. Antoš [-] (87. J. Špinka [-] ) - Z. Vodvářka [-] (82. S. Šindelář [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Brecík [-] , M. Beníšek [-] , D. Konůpek [-] , P. Málek [-] (51. K. Hanzálek [-] ) , J. Klucska [-] , T. Freund [-] , M. Češner [-] , O. Lazaryev [-] , J. Andrašík [-] , M. Švehla [-]

ŽK: 67. L. Tlučhoř - 55. T. Freund .
Hráči zápasu: M. Hradecký .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - KUBIČEK Luboš (N), VOLAVKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nemyslím si, že by Krakorky chtěly přijít o bronz. Naviděnou Plaňany .

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů