Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Kubalík hodil střeleckou rukavici Janouchovi


Branky


16. M. Rauch , 22. M. Rauch , 64. Z. Bulíř , 74. M. Hendrych - 7. F. Kubalík , 36. F. Kubalík (p.) , 69. M. Chromý
23

Hrstka diváků se přišla podívat na vítěznou derniéru týmu Červených Peček. Nučice zde překvapivě prohrály a splnily svůj cíl dostat svého kanonýra na první místo nejlepších střelců. Jevanský David Janouch má v podvečer šanci toto změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík se dvěma góly dostal do čela střelecké tabulky

Nučice přijely k poslednímu utkání na hřiště již dávno sestupujících Červených Peček pouze s jedenáctkou hráčů a v základní sestavě se musel po delší době objevit i Milan Zápotocký. V dusném počasí se tento handicap později projevil.

 

Zatímco domácí hráči hráli uvolněně a bez zábran, tak hosté vsadili vše na jednu kartu - dostat Filipa Kubalíka na trůn pro krále střelců. Hned v úvodních minutách se do šance dostával Hanousek a po něm Svoboda, ale k přesnému zakončení ani nedošlo.

 

Naopak již v sedmé minutě udeřili hosté, když Filip Kubalík pláchl po pravé straně a poprvé rozvlnil síť za Hanzlem - 0:1. Jenže tato branka hosty uklidnila až příliš. Hráli nedůrazně a nezodpovědně, čímž se dostávali do hry domácí. Kubalík se sice následně dostal ještě k hlavičce a dalšímu zakončení uvnitř velkého čtverce, ale obě šance byly ubráněny. 

 

Domácí měli výhodnou pozici při trestném kopu z nějakých osmnácti metrů, ale trefili jen krajního hráče ve zdi. Zdeněk střílel slabší nohou, ale Vedral chytá. Další akce již končí gólem - křížný centr za obranu dobíhá Miroslav Rauch a nedal Krutskému šanci - 1:1.

 

Po vyrovnávacím gólu zamkli Pečečtí soupeře před jeho bránou a přišel vedoucí gól opět po zakončení Miroslava Raucha. Tentokrát si naskočil na prudký centr Charouzda a hlavou napnul síť - 2:1.

 

Negativní stav probudil opět aktivitu hostů a vytvářeli si závary před Hanzlem. Po jednom z rohových kopů byl faulován Vedral a Filip Kubalík se štěstím penaltu proměnil - 2:2. "Sáhnul jsem si", prohodil Hanzl a dodal: "Kýbl to ale kopnul moc prudce."

Nedůrazné bránění stálo hosty body

Druhý poločas probíhal ve vlažném tempu a ve čtyřiašedesáté minutě Nučice Pečkám darovaly třetí branku, když Kočí měl ve velkém vápně na zádech Bulíře a místo odkopu čekal že si pro míč doběhne Krutský. Zdeněk Bulíř tohoto zaváhání využil a střelou k levé tyči nedal Krutskému šanci - 3:2.     O pět minut později srovnal netradičně hlavou Matěj Chromý - 3:3. Poslední slovo měl ale Michal Hendrych, který krásnou střelou do pravé šibenice zajistil první jarní výhru pro Červené Pečky - 4:3.


Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: V dnešním utkání rozhodla větší touha po vítězství. Ačkoli jsme opět velmi rychle prohrávali, byli jsme to my, kdo měl míč častěji na kopačkách. Dokázali jsme být důraznější v osobních soubojích a aktivní ve hře dopředu a zaslouženě jsme brzy dokázali vyrovnat, když centr Hanouska dokázal zužitkovat Rauch. A po chvíli bylo ještě veseleji, když opět Rauch, tentokrát hlavou, zužitkoval Charouzdův centr. Bohužel zanedlouho jsme opět nezvládli standardní situaci, darovali jsme hostům penaltu a bylo vyrovnáno. Pak jsme vypadli z konceptu a posledních deset minut první půle patřilo Nučicím, skóre se ale nezměnilo. I ve druhém poločase jsme byli aktivnější a díky důrazu Bulíře jsme šli opět do vedení. To jsme opět ztratili po rohovém kopu, ale střídající Hendrych krásnou střelou opět překlopil vedení na naši stranu. I přes šance na obou stranách se skóre už nezměnilo a my se mohli radovat z prvního vítězství v jarní části sezóny.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: My jsme nehráli vůbec dobře, kazili jsme jednoduché přihrávky a soupeře bránili velmi laxně. Naopak tým Červených Peček mě překvapil svým pohybem a myslím, že do dvou let budou zpět v okresním přeboru. Mají mladý a šikovný kolektiv, ale hráčům chybí sebevědomí. Za poslední roky se nenaučili vyhrávat a III.třída jim pomůže najít vítěznou mentalitu. My jsme rádi, že už je konec soutěže, omluvenek bylo v posledních týdnech už moc. Bylo znát, že už není o co hrát a chyběla motivace. Dokázali jsme obrat o body první dvě mužstva v soutěži a tyto výkony nás ukolébaly v posledních dvou kolech.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - T. Koubský [-] (65. M. Hendrych [-] ) , M. Hanousek [-] , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , J. Přiklopil [-] , D. Zdeněk [-] , P. Podnecký [-] , T. Charouzd [-] , Z. Bulíř [-] , J. Svoboda [-] (80. E. Chaloupka [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] - T. Vlasák [-] , M. Zápotocký [-] , M. Chromý [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] - J. Jelínek [-] , D. Kočí [-]

ŽK: 41. F. Kubalík , 73. M. Chromý .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: VALA Luboš - POSPÍŠIL Ondřej (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

A Kubalík se stává nejlepším střelcem okresu. Myslím, že tady bez pochyby.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů