2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:15

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky uhájily první místo a jsou přeborníkem okresu


Branky


23

Obrovská radost a úleva vypukla po závěrečném hvizdu rozhodčího Vlka. Více než dvě stovky diváků sledovalo ale zápas plný chyb a nepřesností. Dvěma góly nakonec AFK rozhodlo o třech bodech a bez ohledu na podvečerní zápasy se stávají přeborníkem okresu Kolín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedlička poslal AFK do vedení

Pro mužstvo AFK Pečky byl úkol jasný. Pokud chtějí hned po utkání obléknout mistrovská trika, pak musí vyhrát za tři body a už se nemusí na nic ohlížet. Ale nečekal je žádný snadný soupeř, přijela Kouřim. A nervozita hrála v utkání velikou roli.

 

Plná tribuna a blízké okolí sledovala urputnou bitvu a domácí se po půlhodině hry přece jen dočkali vedoucí branky po zakončení Tomáše Jedličky - 1:0. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení AFK.

Bubla potvrdil tři body

Hned na začátku druhé půle se po pravé straně protáhl Křivský, ale na jeho prudký přízemní centr nikdo ze spoluhráčů nedostal. Na druhé straně zase zahrozil po rohovém kopu Paclík, ale netrefil míč dobře.

 

Pečečtí byli daleko nebezpečnější, ale vázlo zakončení. Po průniku Materny a vypíchnutí balónu kouřimským obráncem se domácí dožadovali i penalty, ale rozhodčí ukázal pouze na rohový kop. Ke střele se připravoval i Novák, ale o míč byl připraven a z odrazu pálil Králík vysoko nad.

 

Brejk rychlonohého Jedličky skončil pouze střelou z úhlu do nohou gólmana Petráska, který v tomto zápase nahradil tradiční oporu Havránka.Gólem neskončil ani rychlý protiútok tři na jednoho Kouřimského, když Růžička ml. si míč ukopl.

 

Dvě tutovky musel zmařit Bubla, aby se napotřetí konečně trefil. Nejprve nezamířil dobře při odraženém míči po průniku Nováka. Poté po chybném rozehrání Petráska na něj postupoval sám, ale po kličce si míč ukopl do zámezí.

 

Teprve po další školácké chybě hráčů Kouřimi tváří v tvář Vojtěch Bubla uspěl střelou podél brankáře a odrazem o tyč a uklidnil všechny příznivce na stadionu - 2:0. Kouřimští si za celý druhý poločas připravili ještě jednu šanci, ale Kočí vysoko přestřelil.

 

V roce 110. výročí AFK se tak mohou fanoušci radovat z titulu přeborníka okresu a postupu do 1.B třídy. Gratulujeme.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Před skvělou návštěvou nás čekal poslední a rozhodující zápas soutěže a ten se nám podařilo vyhrát, takže jsme mimořádně spokojeni. Zápas nám hodně svazoval nohy a tak jsme hráli opatrně a hodně nervozně. Soupeř hrál naopak uvolněně a v pohodě kombinoval, ale před naši brankou nebyl příliš nebezpečný. Tak nám stačila dvě zaváhání soupeře k tomu, abychom vyhráli a mohli začít oprávněné oslavy, které se protáhly až do nedělního podvečera. Hráči se nyní potřebují dát zdravotně do pořádku, jelikož jsme soutěž dohrávali s řadou zraněných. Na závěr chci poděkovat mužstvu, protože to, co se nám podařilo, nepřišlo samo. Je nesmírně náročné vyhrát takto dlouhodobou soutěž a pro mě o to cennější, že jsme neměli hvězdný tým a ne vždy jsme hráli nejhezčí fotbal.

TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí mužstva: Neodehráli jsme špatný zápas a s domácím namotivovaným celkem se nám dařilo držet krok. Ale naše defenzivní chyby opět rozhodly o výsledku. Stejně jako soupeři z předchozích zápasů, tak i Pečky dokázaly naše zaváhání využít a usnadnit si tak cestu za prvním místem. My měli pár příležitostí rozvlnit domácí síť, ale nepovedlo se. Děkuji klukům z dorostu, béčka i áčka, kteří nejen v tomto zápase oblékli kouřimský dres a upřednostnili fotbal před jinými aktivitami. Pečkám gratuluji k postupu a přeji jim hodně štěstí a fotbalové radosti v příštím ročníku.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - P. Braňka [-] , T. Křivský [-] (83. L. Novák [-] ) , T. Holub [-] , M. Macháček [-] , T. Jedlička [-] (68. V. Bubla [-] ) , M. Materna [-] (70. M. Štégl [-] ) , J. Králík [-] , M. Novák [-] (81. V. Lukáš [-] ) , Š. Růžička [-] (60. Š. Růžička [-] ) , O. Richter [-]

TJ Kouřim
P. Petrásek [-] - T. Dufek [-] , J. Keltner [-] , D. Čihák [-] (55. J. Charvát [-] ) , M. Snížek [-] (81. M. Varyš [-] ) , J. Paclík [-] (65. J. Kočí [-] ) , T. Ružinský [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 35. J. Paclík .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VLK Karel - MACHÁČEK Václav (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Champions!!!

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích