O. Exner 29.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Radim nezvládla rozhodující zápas


Branky


29. O. Exner - 54. L. Sitter
23

Tuklatská Čechie ve veledůležitém zápase dokázala v druhé půli srovnat skóre a po penaltách bere dva body. Tím se dostala bodově na úroveň svého soupeře a díky vzájemným zápasům v tabulce i před Radim. To znamená jediné - pro Tuklaty záchrana vydřená v posledním zápase a pro Radim pravděpodobmý sestup, což záleží ale na situaci sestupů z "B" tříd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exner poslal Viktorku do vedení

Karty byly před zápasem rozdané jasně: "Kdo sebere víc bodů, zachrání se, druhý jde do třetí třídy", věděl dobře před úvodním hvizdem hostující trenér Roman Nešpor a dal nahlédnout i do sestavy: "Nám se podařilo zmobilizovat sestavu, i když nám stejně chybí 4-5 hráčů základu."

 

Od začátku zápasu byli hráči domácí Viktorie více na balónu a lépe kontrolovali hru. Hosté naopak hrozili z rychlých brejků z kterých byli dost nebezpeční. Dokonce třikrát běželi sami na bránu, vždy je ale vychytal výborný Arnold. Po půlhodině hry vyslal krásnou kolmici do vápna Král a Ondřej Exner tváří v tvář brankáři nezklamal - 1:0.

 

Příliš fotbalové parády první poločas nenabídl, ale vše bylo podřízeno jasnému cíli. Byl to boj na ostří nože a na hraně tvrdosti, což platilo hlavně pro domácí hráče a ve druhé půli se vymstilo Čábelkovi. Do přestávky se ale již nic podstatného nestalo. 

Radim hrála téměř celý druhý poločas v deseti

První desetiminutovka druhého dějství se ukázala pro hostující Čechii jako klíčová. Hosté přidali ještě více na tempu a tlačili se za vyrovnáním. To se podařilo Lukášovi Sitterovi, který se protlačil přes bránícího hráče Radimi a překonal Arnolda - 1:1.

 

O minutku později se po druhé žluté poroučel předčasně do kabin domácí Čábelka a oslabil tak svůj tým. Do konce zápasu zbývalo ještě více jak půlhodina a pro Viktorku bylo důležité ubránit nerozhodný výsledek. Na penalty si věřili, protože všech dvanáct posledních penaltových rozstřelů (1.B třída 7x a OP 5x) ovládli. Tuklatští obléhali Arnoldovu bránu, ale zároveň si uvědomovali, že branka do jejich sítě by mohla být na dlouho poslední v přeboru.

 

Proto se hrálo spíše opatrně a nerozhodný výsledek vydržel až do konce.

Třináctka se stala pro Radim osudnou

Dvanáctkrát byli úspěšní, po třinácté se to nepodařilo a bohužel právě v tom nejdůležitějším zápase. Nervozita byla větší na straně radimské Viktorie, jejíž hráči proměnili o jednu penaltu méně než Čechie. A to znamená pád na dvanáctou příčku, která pravděpodobně bude i sestupová.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: Zápas pro nás nedopadl dobře. Museli jsme vyhrát v normální hrací době nebo na penalty. Za nerozhodného stavu jsme 30 minut přečkali v deseti a šlo se na penalty. Za poslední dva roky jsme v B třídě a Okresu kopali celkem 12x penaltový rozstřel a 12x ho vyhráli. Samozřejmě naše první prohra na penalty znamenala konec v soutěži. Hosté proměnili o penaltu víc a radují se ze záchrany OP. Na nás bohužel čekají už v Dobřichově. Bohužel je to sport, jednou postoupíš pak sestoupíš. V našem případě je to hattrick neboť sestupujeme třetím rokem za sebou. Z A třídy až do třetí třídy. No snad si spravíme náladu příští sobotu na Provi Cupu.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Utkání o všechno jsme odehráli v Radimi. Čekali jsme bojovné utkání a to se potvrdilo. Moc fotbalové parády k vidění nebylo, domácí hráli dost tvrdě, což bylo pro ně asi rozhodující, když nedohrál domácí Čábelka, pro mě dost nepochopitelně nedostal červenou kartu i domácí brankář, dle mého jsme měli kopat minimálně jednu penaltu. Stoper Werbynský nedohrál po ráně loktem do obličeje. Jsem spokojený s bojovností a i s gestem, kdy rozhodčí odpískal špatně malou domů domácího hráče a náš kapitán míč zakopnul do autu. V utkání jsme si vypracovali víc brankových příležitostí, bohužel když jdeme 3x na brankáře a neproměníme, tak se hraje těžko. Nepovedené jaro pro nás nakonec skončilo dobře, ale přes léto nás čeká hodně práce.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
V. Arnold [-] - J. Čábelka [-] , T. Dejl [-] , O. Doležal [-] , M. Ružinský [-] , J. Vaníček [-] , O. Exner [-] , J. Mašín [-] , P. Král [-] , P. Michálek [-] , L. Synek [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Jambor [-] , J. Halgaš [-] , D. Jambor [-] , T. Regner [-] , M. Kotala [-] , D. Bazal [-] , D. Procházka [-] , J. Vébr [-] , L. Sitter [-] , L. Werbynský [-] (43. M. Pytloun [-] )

ŽK: 2. J. Čábelka , 70. V. Arnold - 60. D. Jambor , 71. P. Jambor , 82. J. Halgaš . ČK: 55. J. Čábelka .
Hráči zápasu: J. Halgaš , D. Jambor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŽOUDLÍK Jan (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po zkušenosti s oběma týmy volím jednoznačně domácí. Předvedli u nás jeden z nejlepších výkonů ze všech týmů vůbec.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích