Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice v závěru šokovaly lídra


Branky


26

Pečečtí v zápase téměř celou dobu vedli, ale hosté pět minut před koncem srovnali stav a minutu před koncem zařídil Kubalík tříbodovou výhru. Pro AFK se tak ztenčil náskok na druhý tým tabulky na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nučice zvonily na tyče

"Přijeli jsme jen v jedenácti, na hřišti vedoucího celku tabulky to bude tedy hodně náročné", uvedl před utkáním Jan Vedral a doplnil: "Ale věříme, že formu máme a kvalitu v té jedenáctce také. Jde nám o to, zahrát si pěkný fotbal a Pečky co nejvíce potrápit."

 

Úvod zápasu však patřil domácím. Už v úvodních minutách si Tomáš Jedlička několikrát posunul míč na hranici velkého vápna a technickou střelou přehodil Krutského - 1:0. Tato branka jako by domácí uspala a hrálo se spíše na druhé straně.

 

Nejprve Novák a chvíli po něm Vlasák orazítkovali tyč. Pak se do dvou velkých šancí dostal Kubalík, který nejprve tváří v tvář Cihlářovi mířil přímo nad něj a byl z toho po skvělé a rychlé reakci domácího brankáře pouze roh. V závěru poločasu přetažený roh hlavičkoval pouze do tyče.

 

Jedinou brankou z úvodu utkání si tak nesou domácí do kabin těsné a šťastné vedení.

Pečky v závěru ztratily výhru

Hosté museli v kabině litovat nevyužitých šancí, ale podle jejich hry ve druhém poločase to vypadalo, že si řekli: "Povede se nám to". A také ano.

 

Už v jedenapadesáté minutě po pěkné kombinaci Kubalíka a Nováka pohodlně zakončoval Tomáš Vlasák a hosté srovnali stav - 1:1. Jen o osm minut později z ojedinělé akce šli domácí opět do vedení díky hlavičkové dorážce Martina Materny - 2:1

 

Hráči AFK drželi těsné vedení téměř až do konce utkání, ale závěr se jim hrubě nevydařil. Respektive byla odměněna aktivní a výborná hra hostů. V pětaosmdesáté minutě se podruhé v zápase prosadil Tomáš Vlasák, tentokrát individuálně, když přešel přes několik hráčů a srovnal na 2:2. V závěru obrat dokonal Filip Kubalík, který ve vápně z otočky mířil přesně k levé tyči a třetí brankou zajistil tři body pro hosty a smutek pro domácí - 2:3.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Bohužel naše prohra přišla v nejméně vhodnou dobu a můžeme si za ni sami, jelikož jsme nezvládli závěr zápasu, když jsme hostům darovali dvě branky po našich hrubých chybách v obraně. Naše hra postrádala řadu věcí, především větší bojovnost a vůli po vítězství a to v tomto zápase platí především na adresu nejmladších hráčů. Jinak byl zápas herně vyrovnaný s řadou nevyužitých šancí na obou stranách. Hostující tým zaslouženě vyhrál a potvrdil svou velmi dobrou jarní formu.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Nikdo ani moc nepočítal se ziskem bodů, ale zahráli jsme si s chutí. O to větší překvapení bylo, když soupeř působil neškodně a kromě dvou brankových příležitostí si prakticky nevypracoval další šance. Naopak my jsme v prvním poločase nastřelili tři tyče.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - T. Plaček [-] , T. Holub [-] , T. Jedlička [-] (46. M. Štégl [-] ) , D. Dobiáš [-] (46. V. Bubla [-] ) , M. Materna [-] , J. Králík [-] (84. V. Lukáš [-] ) , M. Novák [-] , Š. Růžička [-] , O. Richter [-] , M. Modrovič [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] - T. Vlasák [-] , P. Zápotocký [-] , P. Nevšímal [-] , M. Chromý [-] - F. Kubalík [-] , J. Novák [-] - J. Jelínek [-]

ŽK: 23. J. Králík - 53. J. Vedral , 88. P. Nevšímal .
Hráči zápasu: T. Cihlář - T. Vlasák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PIKNER Roman - MACHÁČEK Václav (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jirka Stoupa
Tip experta: remíza

Lídr tabulky přivítá jeden z nejlepších týmů jara. V Pečkách se může početná divácká kulisa těšit na šlágr kola. Na podzim si Nučičtí ani neškrtli...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Velmi těžké utkání na půdě lídra.

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

I přes velkou marodku věřím, že vyhrajeme za 3 body.

Tip: výhra domácích