Tuklaty vzdorovat nedokázaly


Branky


7. J. Slavík , 40. J. Nedbal , 50. M. Kyncl , 52. J. Vlk , 79. M. Kyncl , 88. M. Kyncl
27

Jen sedm minut vydržel bezbrankový stav, když se trefil Slavík. Další branka padla až ke konci poločasu, ale druhý poločas byl již v režii domácích. Hattrickem se blýskl Martin Kyncl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimská rezerva má jasnou převahu, ale jen těžko překonává urputnou defenzívu soupeře

Tuklaty hrají o záchranu, čekal se zajímavý duel. Opět změny v sestavě domácích. Jméno Kyncl se bude „povinně?“ skloňovat na místní základní škole. Zápas „nestárnoucího“ Kyncla, který ho dovršil hatrickem. Bývalý pravý obránce sedí na lavičce áčka, ale v béčku předčí mladíky. Tuklaty odolávaly do poločasu, po třetí brance rezignovaly.

 

Těmito titulky by se dal orámovat tento zápas. Na podzim v Tuklatech vyhrála velimská rezerva 2:3, ale nebylo to jednoduché utkání. Hosté měli výborný první poločas, ale v závěru se strachovali o výsledek.

 

V současné době je Velim na 4. místě, Tuklaty na 11. místě mají náskok dva body na Žíželice a pozor, mohou sestupovat tři mužstva. Čekali jsme, jak se k tomu Tuklaty postaví. Začnou ofenzivně, protože potřebují body nebo zalezou a budou čekat na nějaký ten brejk? Minulý týden se zranil brankař Daněk (vynikající výkon v Krakovanech!) a tak nám trenér áčka poslal Svobodu a s ním i jistotu (Luban je u mne stále velimská jednička). Nastoupil opět Kyncl a Ceral (bez komentáře). Dobrá zpráva, do sestavy se vrátili Srp a Slavík. Na lavičce si ustlali dva dorostenci, kteří si kopli už minulou sobotu v Krakovanech.

 

Rozhodčí pan Poklop Petr otevřel utkání, domácí zahájili velmi aktivně, dobře kombinovali a soupeře zatlačili na jeho polovinu. První desetiminutovka patřila bývalému diviznímu hráči J. Slavíkovi. Jarda se už ve 2.min. uvolnil ve vápně soupeře, ale střílel těsně nad. V 7.min. Jaroslav Slavík bombou z hranice pokutového území prostřelil brankaře a Velim vedla 1:0. Na branku mu přihrál J. Nedbal. V 8.min. byl v akci opět Slavík, ale střílel vedle.

 

Pak domácí polevili a hra se vyrovnala. Hrálo se od vápna k vápnu, ale bez větších šancí. Ve 40.min., z ničeho nic, přihrál výborný J. Slavík Jiřímu Nedbalovi a ten šťastně zvýšil na 2:0. Pak se šlo na poradu do kabin. Poločas 2:0 pro FC Velim B.

Tohle byl poločas Martina Kyncla

Už ve 30.min. došly J. Ceralovi síly (nedivme se, v tomto počasí?) a tak ho v poločase nahradil dorostenec Jakub Kuchař. Po pěti minutách druhé půle uvolnil J. Slavík nádhernou uličkou nového velimského Iniestu, Martina Kyncla, ten šel sám na brankaře a bezpečně proměnil, 3:0 pro Velim.

 

V 52.min. přihrál A. Srp Jiřímu Vlkovi a ten ranou k tyči, asi z 18ti m, zvýšil na 4:0 pro Velim. Velimská rezerva koncertovala. Trenér Ptáček postupně pustil na hřiště další tři náhradníky. V 79.min. podnikl středem hřiště sólovou akci J. Nedbal a přihrál na levou stranu M. Horníkovi. Ten po straně unikl, nacentroval přes celou branku, kde byl na druhé tyči M. Kyncl a ten v pádu, hlavou, dal na 5:0.

 

V 88.min. dovršil M. Kyncl hatrick. J. Klingr nacentroval zprava před malé vápno, míč posadil na hlavu Martinu Kynclovi a ten hlavou mezi nohama brankaře upravil na konečných 6:0 pro FC Velim B.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (Velim B)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Utkání mělo poměrně dobrou úroveň, samozřejmě především ze strany domácích. Hosté se snažili, ale dnešní velimská rezerva byla nad jejich síly. Hrálo se slušně, bez žlutých karet. Utkání řídil velmi dobře a bez problémů, rozhodčí z okresu Kutná Hora, pan Poklop Petr z Krchleb. - Je to těžké, ale za nejlepší hráče utkání bych vyhodnotil 3 hráče z Velimi. - 1.–3. Jaroslav Slavík, Martin Kyncl a Ondřej Kosina. - Kluci a chlapi. Dnes jste rozdávali fotbalovou radost. Díky.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Do utkání ve Velimi jsme šli v poměrně dobré sestavě, ale věděli jsme, že nás čeká silný soupeř, který projevuje kvalitu zvlášť na domácím hřišti. Od začátku utkání měli domácí více ze hry, předváděli pěkný kombinační fotbal s dobrým pohybem, my jsme se s jejich hrou nedokázali vypořádat. Domácí do poločasu vstřelili dvě branky a my jsme se dostávali pod tlak. Do druhého poločasu jsme šli s úkolem neinkasovat a zkusit zahrozit z protiútoku, ale bohužel hned na začátku poločasu jsme dostali branku na 3:0 a to nás definitivně zlomilo. Domácí vyhráli 6:0, naprosto zaslouženě a z mého pohledu je to celek hrající nejlepší fotbal, v sestavě v jaké nastoupil. Jsem velmi zvědavý na jejich výsledek v příštím utkání. Nás čekají poslední dvě utkání, bojujeme o udržení v soutěži, ale jarní část se nám nedaří a bude to velmi těžké. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupíme do domácího utkání.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - D. Kopecký [-] (72. M. Hrabal [-] ) , J. Jelínek [-] , R. Čepelák [-] , O. Kosina [-] - J. Vlk [-] , J. Nedbal [-] (80. J. Klingr [-] ) , A. Srp [-] (84. M. Kosina [-] ) , M. Kyncl [-] - J. Ceral [-] (46. J. Kuchař [-] ) , J. Slavík [-] (61. M. Horník [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - R. Nešpor [-] (84. V. Procházka [-] ) , M. Kotala [-] , D. Procházka [-] , M. Goll [-] , J. Halgaš [-] (74. M. Procházka [-] ) , D. Jambor [-] (68. M. Pytloun [-] ) , M. Kassa [-] , J. Vébr [-] , L. Sitter [-] , L. Werbynský [-]

Hráči zápasu: M. Kyncl , O. Kosina , J. Slavík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POKLOP Petr - KUBELKA Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - POKLOP Petr: 9
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - FC Velim B: 8
Výkon hostů - Čechie Tuklaty: 5
Hráč utkání - domácí: Martin Kyncl
Hráč utkání - hosté: Roman Nešpor

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jirka Stoupa
Tip experta: remíza

Tuklaty jsou na hraně, ale marodka se snad trochu vyprázdnila a Velim potrápí svojí obrannou hrou. Na podzim Čechie těsně prohrála.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tuklaty potřebují nutně body k záchraně, ale na Velimském pažitu to budou mít velice těžký. Myslím si, že body do Tuklat nepřivezou.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích