3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice poskočily na jedenáctou příčku


Branky


26

Hodinu svítil na ukazateli bezbrankový stav a pak domácí šokoval hostující Kušta. Jenže Žiželice vzápětí skóre srovnaly a dalšími góly dovedly zápas ke třem bodům, což je posunulo na první nesestupovou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrál vyrovnaný fotbal s více šancemi pro domácí

Úvod zápasu naznačil, jak se bude utkání vyvíjet. Hosté nechtěli udělat chybu, hlídali náběhy domácích a přitom neprováhali ani jednu příležitost k rychlému ohrožení žiželické brány. Velká šance se nabízela Královskému, který se po šikovné prostrkávačce ocitl za domácí obranou, ale zakončení mířilo mimo tyče Rokosovy brány. 

 

O pár minutek později nastřelil opět Královský tyč, ale gól z toho nebyl. Možná mohli hosté litovat těchto promarněných šancí, ale podobně na tom byli i domácí, kteří po těchto hrozbách přidali a rozebírali postupně dobropolskou obranu.

 

Bohužel zakončení nebylo v první půli silnou stránkou ani jednoho týmu a tak ani možná tři, čtyři samostatné průniky či šance po zpětných přihrávkách domácích také neskončily brankou. Hostující obrana se sypala a byla jako průchoďák. Pro koho bude bezgólový stav první půle výhodou do druhého dějství?

Poločas Jakuba Korčáka

I druhý poločas se nesl ve znamení územní převahy domácích, ale šok přišel na druhé straně. Po zatačení balónu do strany a zpětné přihrávce do vápna se důrazem prosadil Tomáš Kušta a poslal hosty do vedení 0:1.

 

Domácí to ale nesrazilo a dirigentskou taktovku si vzal Jakub Korčák. Nejprve se prosadil mezi dvěma obránci Dobráče a hned po dvou minutách vyrovnal, když propálil Neveselého - 1:1. Po patnácti minutách obešel obránce hostí, naservíroval míč před prázdnou bránu a Luděk Špaček strhl vedení na stranu Žiželic - 2:1.

 

Za další čtyři minuty byl v hlavní roli opět Jakub Korčák. Nenechal se odstavit od míče a střelou na přední tyč přidal definitivní razítko na tři body pro Žiželické - 3:1.

 

Pro Žiželice to jsou zlaté body, protože je posunuly na jedenáctou příčku. Vyhráno není, ale záchrana je po jarních výkonech blíže. Dobré Pole je po tomto kole deváté a také bude muset ještě nějaké body přidat, chce-li mít jistotu.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu řeknu jen to, že jsme měli větší touhu pro vítězství. První poločas mohl klidně skončit 4:1, ale projevila se opět naše, že neproměníme ani 100% šance. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu do 57. minuty, kdy hosté udeřili z ojedinělé šance a ujali se vedení. Od té chvíle se o mě pokoušel infarkt. Naštěstí za dvě minuty jsme proměnili snad dvacátou šanci v zápase. Pak v rozmezí čtyř minut jsme přidali další dvě branky a utkání v poklidu dohráli. Kluky musím pochválit, že i za nepříznivého stavu chtěli zápas dovést do vítězství. A za to jim patří dík.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Jednoznačně náš nejhorší výkon na jaře. Kdyby byl poločas 4:1 pro domácí, nemohli bychom se divit. Žiželice nás přehrávali ve všech směrech, ukázali nám jak se hraje o záchranu, snad se z toho poučíme do dalšího zápasu.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - V. Konhefr [-] , J. Fořt [-] (30. L. Bláha [-] ) , J. Korčák [-] , L. Špaček [-] (78. A. Schánel [-] ) , D. Mical [-] , J. Novotný [-] (87. M. Janata [-] ) , M. Bubeník [-] , D. Mejvald [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-]

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] (80. P. Varyš [-] ) , T. Kušta [-] , K. Páral [-] - J. Žirovnický [-] , M. Potůček [-] - P. Královský [-] (65. F. Krejčí [-] )

ŽK: 76. V. Konhefr , 84. M. Živný , 89. J. Korčák - 70. J. Flieger , 80. T. Kušta , 82. T. Jícha .
Hráči zápasu: J. Korčák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - DOSTÁL Petr (N), ŠŤASTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jirka Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy předvádějí na jaře solidní fotbal a sbírají body. Oběma týmům by bodový zisk hodně pomohl a více věřím týmu na domácím hřišti. Podzimní zápas skončil těsnou výhrou Dobrého Pole.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pro Žizelice je teď každý zápas boj o přežití, určitě budou chtít potvdit tři body z Plaňan.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích