1:3
(1:0)
56. T. Dejl (p.)
66. O. Exner
68. M. Ružinský
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim ve druhé půli nepochopitelně odpadla


Branky


41. J. Keltner - 56. T. Dejl (p.) , 66. O. Exner , 68. M. Ružinský
24

Poločasové jednogólové vedení ještě tři body neznamenalo. Naopak, po matném výkonu Kouřimi ve druhém poločase dokázala Viktoria třemi góly zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřimští proměnili pouze jedinou šanci

V prvním poločase byla Kouřim jasně lepší, kdy lépe kombinovala a měla pozičně více ze hry. Přesto první šanci měla radimská Viktorie, kdy po chybě domácího stopera pelášil sám na bránu Exner. Měl tolik času, že se nejdříve podíval, jestli nejdou lidi ze skanzenu domů a až poté se rozhodl pro kličku gólmanovi, kterou však domácí brankář přečetl a míč mu sebral z nohy.

 

Poté ještě z malého vápna přestřelil ve stoprocentní šanci Krutský a následoval zákonitý trest. Domácí chytrou přihrávkou přehodili radimskou obranu a Jan Keltner, který nastoupil po dlouhém zranění, uklidil míč na bližší tyč - 1:0

 

Výpadek domácích Viktoria dokázala zužitkovat

Na začátku druhého poločasu upadl ve vápně Exner a sudí Vlk nařídil penaltu. Tu chladnokrevně proměnil Tomáš Dejl a bylo srovnáno - 1:1.

 

V tu chvíli jakoby se Kouřimští viděli již v hospodě v Kozlovně na náměstí, neboť se úplně vytratili ze hry. V pětapadesáté minutě, po další z mnoha chyb domácí obrany, si píchl Ondřej Exner balón kolem brankáře a skóre se měnilo v náš prospěch - 1:2. A když za dalších pět minut prokázal důraz ve vápně Miloš Ružinský, rázem vedli hosté 1:3.

 

Kdo očekával nápor domácích, tak musel být zklamán. Kouřim v poklidném duchu pokračovala v matném výkonu a vydržela hrát takhle až do konce zápasu. Hostující Radim si tak po zásluze odváží tři důležité body k boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: První poločas nebyl z naší strany úplně špatný. Měli jsme dost brankových příležitostí, ale ujal se až pokus Keltnera chvíli před odchodem do kabin. Co ovšem přišlo ve druhém poločase, to snad nejde slovy ani popsat. Nedivím se, že diváci po skončení utkání, někteří dříve, odcházeli znechuceni. Měli jsme šancí na dva zápasy, ale chyběla chuť dát gól. Naopak co jsme předvedli v obraně byla naprostá katastrofa. Ztráta bodů nemrzí tak, jako spíš, jak k ní došlo. Mám na jazyku hodně trpkou pachuť. Jediná dvě pozitiva z utkání je návrat dlouhodobě zraněného Honzy Keltnera, který po dlouhé pauze předvedl velmi dobrý výkon a Tomáše Dufka.

TJ Viktoria Radim
z FB Viktorie Radim: Po dnešním utkání v Kouřimi se nám zase dýchá o něco lépe v boji o záchranu, neboť z Kouřimi vezeme vítězství 1:3, které se nerodilo vůbec lehce. Pro nás zlepšený výkon ve druhém poločase znamenal tři body a posun na 9. místo tabulky. Udělali jsme velký krok k jisté záchraně, přesto to ještě není stoprocentní. Příští týden přivítáme na domácím pažitu Krakovany a budeme se snažit navázat na výhru z Kouřimi.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] (70. T. Dufek [-] ) , T. Ružinský [-] , M. Snížek [-] (90. D. Kosmata [-] ) , D. Čihák [-] (74. J. Charvát [-] ) , O. Macháček [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] (81. M. Havránek [-] ) , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (79. M. Navrátil [-] )

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - A. Matouš [-] , M. Ružinský [-] , A. Krutský [-] (77. V. Arnold [-] ) , O. Exner [-] (87. T. Soukal [-] ) , T. Dejl [-] , O. Doležal [-] (84. L. Homolka [-] ) , D. Hrabal [-] (90. J. Žoudlík [-] ) , P. Král [-] , J. Čábelka [-] , L. Synek [-]

ŽK: 89. T. Ružinský - 53. T. Dejl .
Hráči zápasu: J. Keltner - O. Exner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VLK Karel - ŠVORBA Milan (N), PROCHÁZKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Dominik Kočí
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Z posledních dvou kol nezískal ani jeden tým ani bod. Pro koho se to změní po tomto zápase? Viktoria potřebuje body ale mnohem více. V podzimním zápase si ale ani neškrtla.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích