VIDEO: Pro takové zápasy se chodí na fotbal


Branky


26

Přes 200 diváků se přišlo podívat na souboj dvou nejlepších týmů jara a odvěkých rivalů. Po dramatickém a pohledném zápase musely rozhodovat pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly a dvě penalty

Skvělá atmosféra panovala v hledišti nučického hřiště. Domácí diváky ale už v šesté minutě zchladili hostující hráči. Těsně před vápnem byl faulován Hybner a Jaroslav Bečvařík využil toho, že Krutský moc neviděl a překvapil ho přízemní střelou k pravé tyči - 0:1. Po čtvrthodině hry hosté vedli o dvě branky. Domácí nebyli dostatečně důrazní ve dvou soubojích za sebou a chybu potrestal Martin Hybner - 0:2.

 

 

Kontaktní branku dali domácí z penalty. Po levé straně pronikal Vlasák a byl zastaven až ve vápně za cenu penalty. Tu bezpečně proměnil Petr Zápotocký - 1:2. Přesto si hosté odnesli do kabin dvoubrankový náskok. V 33.minutě našel Zápotocký nabíhajícího Vedrala, ten chtěl Zoula obstřelit, ale trefil jej pouze do nohou. Následoval rychlý protiútok, Ravizza přihrál Martinovi Hybnerovi a ten prostřelil Krutského. Tak místo 2:2 to bylo 1:3.

 

 

A pro domácí mohlo být ještě hůře. Těsně před přestávkou fauloval Bradáč ve vápně Tomáše Nováka, Hybner chtěl dokončit svůj hattrick, ale jeho pokus vystihl Tomáš Krutský.

 

 

   

Nučice otočily skóre

Druhý poločas přinesl úplně jiný obrázek hry. Nučice přidaly a na hřišti bylo vidět, jak Jevanům dochází dech i sebevědomí. Nučice soupeře přimáčkly na jeho polovinu, ale dlouho se nemohly prosadit. Podařilo se to až v 65.minutě Filipovi Kubalíkovi, který byl důrazný na hranici velkého vápna a zaslouženě snížil na 2:3.

 

Čtvrt hodiny před koncem si Marek Šulc všiml špatně postaveného gólmana a z pětatřiceti metrů jej krásnou střelou překvapil a bylo srovnáno 3:3. Pak přišlo vyloučení Kočího, který byl na hřišti necelých patnáct minut. Krákora utíkal po lajně, Dominik byl v souboji pozdě, hráči se trochu nešťastně srazili a Nučice musely dohrávat v deseti.

 

Velká komplikace to ale nebyla. O dvě minuty později si Marek Šulc zopakoval dalekonosnou střelu, tentokrát z levé strany a rázem to bylo 4:3. Euforie nebrala konce.

 

O dvě minuty později ale využily Jevany nesoustředěnosti nučické obrany a Tomáš Novák křižnou střelou k levé tyči srovnal na 4:4. V poslední minutě mohl rozhodnout Kubalík, ale svůj samostatný únik ani na dvakrát nedostal do sítě.

 

 

Jevany proměnily všechny pokusy

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hosté, když na nučické straně selhal ve druhé sérii Tomáš Vlasák a ve čtvrté Marek Šulc.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Kvůli takovým zápasům jako byl tento je radost chodit na fotbal. Kdo přišel rozhodně nelitoval, zápas měl všechno spoustu branek, skóre se přelévalo ze strany na stranu, penalty, červené karty a úžasní fanoušci. Musím také pochválit rozhodčí. Nejen hlavní rozhodčí Pluhař, ale i pomezní Lahoda a Houdek byli většinu zápasu velmi přesní. Pískalo se a mávalo vše tak jak mělo.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Derby v Nučicích má vždy velmi napjatou atmosféru a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Zápas měl vše, padlo hodně branek, vedli hosté i domácí a nakonec remíza i pokutové kopy. Ale vraťme se zpět k zápasu. První poločas byl z naší strany velmi dobrý. O to více mě zklamal poločas druhý. Naší nedůslednou hrou jsme umožnili soupeři otočit zápas na 4:3. V 81. minutě vyrovnal Novák T. na 4:4. Více branek už zápas nepřinesl a tak o druhém bodu rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých jsme zvítězili 4:2.



Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2018 22:20
Pluhy, Pluhy, doufám že ti to za těch pár prašivých drobáku stálo, udělat ze sebe šaška. Ale nestačilo to, pane Lahodo budete muset o víkendu více zamakat, aby to příště vyšlo.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - PLUHAŘ Luboš: 4
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 6
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Nučice: 7
Výkon hostů - FC Jevany: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 7, Petr Nevšímal - 6, Petr Bradáč - 5, Jan Vedral - 6, Jan Jelínek - 6, Matěj Chromý - 6, Filip Kubalík - 7, Kamil Hurtík - 6, Jakub Novák - 7, Petr Zápotocký - 8, Marek Šulc - 7, Tomáš Krutský - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Zoul - 3, Jaroslav Bečvařík - 5, Zdeněk Čechák - 5, Martin Hybner - 5, Tomáš Birkuš - 5, Pavel Krákora - 4, Tomáš Novák - 5, Michal Štefančík - 5, Jakub Novák - 4, David Končický - 4, Matteo Ravizza - 5,
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - PLUHAŘ Luboš: 4
Výkon domácích - TJ Nučice: 7
Výkon hostů - FC Jevany: 4
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 8, Petr Nevšímal - 4, Petr Bradáč - 4, Jan Vedral - 6, Jan Jelínek - 7, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 8, Kamil Hurtík - 7, Jakub Novák - 6, Petr Zápotocký - 8, Marek Šulc - 7, Tomáš Krutský - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Zoul - 3, Jaroslav Bečvařík - 6, Zdeněk Čechák - 5, Martin Hybner - 6, Tomáš Birkuš - 5, Pavel Krákora - 5, Tomáš Novák - 5, Michal Štefančík - 6, Jakub Novák - 5, David Končický - 4, Matteo Ravizza - 4,
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - PLUHAŘ Luboš: 8
Hrací plocha: 6
Výkon domácích - TJ Nučice: 8
Výkon hostů - FC Jevany: 6
Hráč utkání - domácí: Marek Šulc
Hráč utkání - hosté: Tomáš Novák
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 7, Petr Nevšímal - 5, Petr Bradáč - 5, Jan Vedral - 7, Jan Jelínek - 6, Matěj Chromý - 5, Filip Kubalík - 8, Kamil Hurtík - 6, Jakub Novák - 6, Petr Zápotocký - 8, Marek Šulc - 8, Dominik Kočí - 5, Tomáš Krutský - 5,
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Zoul - 3, Jaroslav Bečvařík - 7, Zdeněk Čechák - 5, Martin Hybner - 6, Tomáš Birkuš - 4, Pavel Krákora - 5, Tomáš Novák - 6, Michal Štefančík - 6, Petr Moravec - 1, Jakub Novák - 3, David Končický - 4, Matteo Ravizza - 6, Lukáš Sochůrek - 2,

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Dominik Kočí
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučicím se proti kvalitním soupeřům hraje lépe a při současné formě obou celků to považuji za šlágr kola. Nučice porazily Jevany už na podzim.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů