2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze dna tabulky zvládl lépe poslední Horšovský Týn


Branky


13

Předposlední kolo soutěže svedlo dohromady také její dvě nejhorší mužstva, která již měla jistý sestup do okresu. Poslední Horšovský Týn si tentokrát trošku napravil reputaci, když na domácí půdě udolal Bor 2:1. Hostům sice na začátku druhé půle vykřesal naději na bodový zisk Stránský, ovšem hned o šest minut později vstřelil nakonec vítězný gól utkání domácí Cihlář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Dynamo poslal do vedení Fischer

V souboji posledního týmu tabulky s předposledním už šlo jen o čest. O tu se v první půli srdnatěji rvalo domácí Dynamo, které bylo od začátku aktivnější, soupeře k ničemu velkému nepouštělo a ve 23. minutě se i ujalo vedení. Gól, který vstřelil David Fischer, byl také do přestávky jediným.

Hosté se na chvíli zlepšili a srovnali, domácím trefil výhru Cihlář

Po změně stran hosté přeci jen zvedli svůj výkon a nastoupili na trávník v útočnější náladě. Odměna také přišla hned v 51. minutě, kdy se prosadil Jiří Stránský – 1:1. V té chvíli to vypadalo, že by Bor mohl i zvrátit utkání na svou stranu, jenže v 57. minutě udeřilo na druhé straně. Vedení domácím vrátil František Cihlář. Poté už Dynamo zase dostalo chuť do hry a přehrávalo svého soupeře. Skóre se už poté neměnilo jen díky hostujícímu brankáři Žaludovi, který domácímu mužstvu ještě dokázal zneškodnit několik šancí. Hráči Horšovského Týna se tak pro letošní sezónu rozloučili se svými příznivci vítězstvím 2:1.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - Š. Beneš [-] (68. O. Sloup [-] ) , J. Jurko [-] , D. Fischer [-] , F. Cihlář [-] , D. Němec [-] , J. Černík [-] , J. Svárovský [-] , Z. Staroba [-] , D. Pták [-] , M. Šutek [-] (75. D. Mach [-] )

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - V. Boško [-] , J. Boško [-] , V. Hlaváč [-] , R. Bláha [-] (71. Z. Bachroň [-] ) , M. Hocmann [-] , J. Stránský [-] , J. Maczko [-] , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , J. Burda [-]

ŽK: 79. D. Pták - 37. P. Žalud , 48. V. Hlaváč , 84. J. Pokorný , 84. J. Stránský .
Hráči zápasu: F. Cihlář - P. Žalud .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Orlík Vladimír - VĚNEČEK František (N), MATHAUSER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů