1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mrákov nedokázal vzdorovat Zruči


Branky


25

Mrákov se pokoušel o velmi důležité body v boji o sestup. Zruč byla nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli za vítězství od úvodní minuty

Utkání začalo ve vysokém tempu a byli to hosté, kteří domácí nepouštěli vůbec do hry, hned v úvodu si vytvářeli tlak a šance. Po rohu ve 3. minutě se krásně z voleje trefil Adam Král0:1. Hosté nepolevovali a domácí se takřka nedostávali do hry. Ve 13. minutě se uvolnil na pravé straně Polák a odcentroval před bránu na Kazdu, ten míč sklepl nezvykle hlavou na Husníka a ten se nemýlil - 0:2. Hrálo se ve velkém vedru a tak bylo jasné, že nastavené tempo nevydrží po celý zápas. Mrákov se postupně dostával do hry, ale žádnou výraznou šanci ani tlak si nevytvářel. Ve 37. minutě vymyslel hostující Korelus nádherný pas za obranu a vyslal tak Adama Krále vstříc domácímu brankáři, Král se ani po druhé v zápase nemýlil a poslal tak Zruč do tříbrankového vedení - 0:3.

Mrákov se zvedl, na body to ale nestačilo

Do druhého poločasu nastoupil Mrákov s větším nasazením a lepší koncentrací. I přes to to byli hosté, kdo se znovu prosadili. Kapitán Polák střelou z vápna nachytal domácího brankáře – 0:4. Zruč nadále přehrávala Mrákov, který ale začal zlobit z rychlých protiútoků. Jeden z nich domácí proměnili v 52. minutě. Z levé strany přiletěl centr na nehlídaného Čermáka a ten krásnou střelou z první snížil na 1:4. Hosté si vypracovávali spoustu šancí, krásný centr neproměnil hlavou Mašek, Kazda své šance taky nevyužil, v 63. minutě neproměnil hostující Polák penaltu. Zápas se tak dohrál v klidném tempu.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , J. Zdráhal [-] , V. Duffek [-] , L. Čermák [-] (79. D. Kulhánek [-] ) , P. Vondraš [-] - J. Stýskal [-] , T. Duffek [-] , V. Král [-] , J. Dufek [-] - P. Váchal [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Polák [-] (70. M. Lang [-] ) , K. Kazda [-] , M. Pechman [-] , V. Pavel [-] (59. P. Korous [-] ) , V. Tobrman [-] , F. Korelus [-] , O. Mašek [-] , A. Král [-] , J. Kohout [-] (64. M. Fryček [-] ) , L. Husník [-]

ŽK: 59. J. Zdráhal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Brůha Radek - JAKŠ Jan, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Jan Nový
Tip experta: výhra hostů

Mrákov tentokrát nebude mít takové štěstí jako s námi a Zruč jasně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů