2:4
(1:2)
35. O. Mašek
37. K. Kazda
72. M. Matys (vl.)
77. M. Polák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslabený Bukovec nedokázal vzdorovat Zruči


Branky


13. F. Róth , 79. F. Róth - 35. O. Mašek , 37. K. Kazda , 72. M. Matys (vl.) , 77. M. Polák
27

Utkání začalo v nijak vysokém nasazení. Hrálo se ve velkém horku a dusnu. Z obou stran bylo k vidění spoustu chyb a nepřesností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly tři branky

Ve 13. minutě domácí rozehráli rychle standartní situaci, míč se dostal až ke kanonýru Róthovi a domácí šli do vedení 1:0. To jako by hosty nabudilo a během pár minut si vytvořili několik šancí, které hosté buď řešili špatně. a nebo je vychytal výborně chytající Mička. Ale nakonec to byly domácí, kdo mohl jít do dvoubrankového vedení. Sám na brankáře se řítil domácí Róth, toho ovšem skvěle vychytal brankář Klik a podržel tak svůj tým ve hře. Hosté pomalu přebírali otěže zápasu. V 35. minutě se dostal ke střele hostující Polák, jeho tvrdou střelu domácí Mička jen vyrazil a dorážející Mašek už měl úlohu snadnou - 1:1 . O 2 minuty později doběhl krásný balon za obranu hostující Husník a odcentroval před bránu na Kazdu, který i přes hustě nagelované vlasy míč uklidil hlavou do brány. Do poločasu se tak šlo do šaten za stavu 1:2 pro Zruč.

Hosté si výhru pojistili

Druhý poločas už bylo počasí přívětivější, a oba týmy více běhali. Byl ta ale spíš takový „hurá fotbal“ z obou stran. Hosté se dostávali do šancí, ale museli pozorně bránit rychlé brejky domácích. V 72. minutě střílel hostující Mašek a jeho střelu si domácí obrana srazila do brány – 1:3. V 77. minutě vyrazil hostující Kohout na výlet do soupeřova vápna, přešel několik obránců domácích a přihrál před prázdnou branku Polákovi, který míč uklidil do sítě – 1:4. O dvě minuty pozdě ještě zdramatizoval utkání kanonýr Róth, když upravil skóre na 2:4 z pohledu domácích, ale to už bylo vše, co se v zápase událo.

Jaroslav Urbánek (trenér)

Zápas v Bukovci jsme nezačali příliš s velkým zájmem, a to je to, co mi na zápase nejvíc mrzí. Hrál se fotbal bez pohybu a plný nepřesností, a když jsme se nedokázali připravit ani na standardku rozehranou po zemi, po zásluze jsme prohrávali. První co mi napadlo, že se alespoň probudíme a budeme hrát s větším nasazením. Ale chvíli nám to ještě trvalo a po dalším kiksu přišel první zlomový okamžik, kdy Venca Klik chytil samostatný nájezd Ference Rótha. Od 30 minuty jsme se přeci jen trochu zlepšili a proměnili dvě šance a do druhé půle šli s jednogólovým vedením. Druhý poločas jsme přeci jen hru trochu víc kontrolovali a dostali se do vedení 4:1. Ale nic to nemění na tom, že na hřišti to velká paráda nebyla. Přesto jsme si vítězstvím zajistili klid do dalších zápasů a já věřím tomu, že fanouškům předvedeme i kvalitnější výkon, jehož jsme rozhodně schopni. Pochvalu v zápase s Bukovcem zaslouží Klik, Kohout a především Mašek.



Ohlasy k zápasu


SK Plzeň - Bukovec
Filip Vraštil: Myslím, že se utkání lámalo ve 30. minutě, kdy jsme šli na brankáře a nedali za stavu 1:0. Kdybychom přidali druhý gól, mohlo byt utkání zajímavé. Poté už byla Zruč lepším týmem, my jsme se bohužel sešli opět jen v jedenácti lidech a dva z nás nemohli od půlky zápasu pořádně chodit, ale tím nesnižuji výkon Zruče, vyhráli zaslouženě.




Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - M. Zámeček [-] , J. Havelka [-] , M. Matys [-] - P. Vaigl [-] , J. Nový [-] , J. Zíka [-] , S. Kaše [-] - F. Vraštil [-] , F. Róth [-] , J. Valenta [-] -

TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Polák [-] (81. M. Lang [-] ) , M. Pechman [-] , K. Kazda [-] (69. P. Korous [-] ) , V. Pavel [-] , M. Fryček [-] (46. V. Tobrman [-] ) , F. Korelus [-] , O. Mašek [-] , A. Král [-] (46. T. Jelínek [-] ) , J. Kohout [-] , L. Husník [-]

ŽK: 25. S. Kaše , 53. J. Valenta , 82. J. Havelka - 61. J. Kohout . ČK: 90. J. Valenta .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: PICEK Lukáš - BOGDAN Gabriel, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2018 21:37
Škoda, že domácí nečekali takovou návštěvu ze Zruče a došla dvanáctka ;)
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

František Blažek

Expert: Tomáš Voráček
Tip experta: výhra hostů

Bukovec má na jaře dobré výsledky, favorizovaný tým Zruče potrápí, ale neporazí. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů