M. Müller 58.
J. Mastný 77. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk odjíždí z Černic s prázdnou


Branky


58. M. Müller , 77. J. Mastný (p.)
26

Vše nasvědčovalo kvalitní podívané, krásné počasí a perfektně připravené hřiště. Opak byl ale pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci nudili

V prvním poločase nebyly k vidění žádné velké šance. Černice byly pohyblivější, a získaly si převahu větší chutí do zápasu. Dostávali se do slibných šanci především chybami hostujícího týmu v rozehrávce. Z čehož vyplynula i jediná velká šance domácích, kdy po zpětné nahrávce zaváhal nepomucký stoper a útočník Černic se objevil sám před brankářek. Volil zakončení z vápna, ovšem nedokázal přesně zamířit a těsně minul. 

Domácí rozhodli o svém vítězství dvěma brankami

Do druhého poločasu už i hosté vstoupili aktivněji, ale nedokázali se vyvarovat nepřesné rozehrávce. Domácí toho využili, a vstřelili první branku. Využili rozestoupené obrany, Müller dostal průnikovou přihrávku mezi obránce, kličkou si poradil i s brankářem a zakončil do prázdné branky - 1:0. Hosté se pak snažili vice útočit, ale výrazné šance si nevytvořili. Za zmínku stoji snad jen břevno po hlavičce Marka Šafandy po rohovém kopu. Tečku za výsledkem učinili domácí, po uniku po právě straně a následném centru se dostal k míci Stoilov. K zakončení se ale nedostal, neboť byl ve vápně faulován. Následovala penalta a vyloučení nepomuckého obránce. Penaltu proměnil Mastný -2:0.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Tomáš Voráček: Na zápas jsme se po minulém kole těšili, ale na hřišti to nebylo poznat. Nebyli jsme v pohybu a vytvářeli jsme spoustu chyb. Vyhrál tým, který měl větší chuť. My se musíme vzpamatovat a napravit tento velmi špatný výkon v dalším zapase.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Nedvěd [-] , M. Müller [-] , M. Trnka [-] , P. Mlnařík [-] - F. Švejda [-] - P. Stoilov [-] (79. K. Zeliński [-] ) , M. Laibl [-] (34. Z. Hacker [-] ) - J. Mastný [-] , J. Müller [-] (87. M. Vít [-] ) , P. Mastný [-] (68. J. Běhounek [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] (42. J. Vosyka [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (81. M. Baran [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , M. Kašpar [-] (74. D. Šmíd [-] )

ŽK: 49. P. Mastný - 27. P. Panc , 32. J. Kalabza , 54. T. Knapp . ČK: 76. P. Panc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - VALENTA Martin, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Tomáš Voráček
Tip experta: výhra hostů

Máme za sebou skvělý vstup do jarní části sezóny a doufám, že ve vítězném tažení budeme pokračovat. Nečeká nás jednoduchý zápas, ale svému týmu věřím.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů