Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 11:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín přivezl dva nečekané body z Rokycan


Branky


0

Po hattricku Patrika Pfeifera vedli domácí po půl hodině již 3:0, ale Mochtín to nezabalil. Ukázal velkou sílu a odhodlanost ještě se ztraceným zápasem něco udělat. A povedlo se, nakonec vyhrál na penalty a přivezl dva cenné body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ovládli hřiště domácí

Uzoučké hřiště s umělou trávou dělalo Mochtínským od první minuty velké potíže. Toho domácí dokonale využili, ve 24. minutě vedli již 3:0. Měli tak nakročeno k vysokému vítězství. Všechny tři góly vsítil šikovný útočník Patrik Pfeifer a to v 10., 17. a 24. minutě, zaznamenal čistý hattrick. Následně měl možnost snížit z penalty Jaroslav Cihlář, ale zmar Mochtína pokračoval, neproměnil ji. Postupem času však Mochtín začal zlepšovat svůj výkon ve všech řadách. Nejdříve se do přestávky trefil přesně hlavou Jakub Bejvl3:1.

Zmrtvýchvstání Mochtína

Brzy po poločase vstřelil kontaktní gól na 3:2 kapitán hostů Jiří Dolejš. V 64. minutě srovnal krásnou střelou na 3:3 Jaroslav Pretzelmayer. Další šance již na obou stranách oba gólmani pochytali.

Skvělý obrat hosté dokonali v penaltovém rozstřelu

Za vítězný Mochtín penaltu proměnili Jiří Dolejš, Jarda Cihlář a Jakub Bejvl. Nedali David Gajdušek a Zbyněk Smolík.

Gólman hostů Petr Kodeš soupeři dvě penalty chytil a z další domácí trefili jen tyč mochtínské brány. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jan Sefzig: První půle byla jasně naše, až do doby chybně odpískané penalty proti nám, kterou soupeř naštěstí nevyužil... Začátek druhé půle byl z náší strany o hodně slabší a soupeř to trestal....nebyli jsme schopni přidat pojistku v podobě golu a soupeř vyrovnal na 3:3, penalty byla jen tečka za špatnou druhou půlkou... Vidim to jako zahozené 2b.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Pretzelmayer: Úvod se nám nevyvedl, ale postupem času jsme se dostávaly víc a víc do hry. Nakonec jsme dokázali vyrovnat a dokonce vyhrát v penaltách. Odvážíme si tak 2 cenné body.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Planeta [-] , M. Černý [-] , J. Sefzig [-] , O. Varga [-] , P. Pfeifer [-] , J. Řapek [-] , L. Brož [-] , V. Kopečný [-] , L. Kouřil [-] , T. Cibula [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (70. V. Pretzelmayer [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

ŽK: 29. L. Kouřil , 49. J. Řapek , 61. M. Černý - 75. V. Pretzelmayer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - CHMELÍK Miroslav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.