J. Voráč 53. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby sebraly Nýrsku vítr z plachet


Branky


53. J. Voráč (p.)
20

Malé derby skončilo nečekanou výhrou Lub

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí pro nic

Velký boj. I tak se dalo nazvat utkání Lub proti Nýrsku, při kterém padl jediný gól, jenž rozhodl o vítězství Lub. První poločas ale nasvědčoval tomu, že by se diváci mohli dočkat více než jen jedné branky. Oba týmy to táhlo dopředu a k vidění tak bylo mnoho útočných akcí, kterým ovšem chyběla kvalitní předfinální a finální fáze, a tak spoustu akcí skončilo ještě před jejich zakončením.

První šanci měli po pár minutách hry domácí Luby, když se po centru Čipery cpal k míči Veselka, ale nýrští obránci poslali míč na rohový kop. Po dalším centru Šůse hlavičkoval Voráč pouze nad a na druhé straně se po nepřesné přihrávce při rychlém brejku připravili hostující hráči sami o slibnou příležitost.

Rozhodla penalta

Hned zkraje druhého dějiství přišla rozuzlení tohoto vyrovnaného utkání. Cole se krásně vymotal s míčem a přiťukl Šůsovi do běhu, který byl zastaven až v pokutovém území nedovoleným zákrokem a sudí Bureš ukázal jasným gestem na značku pokutového kopu. Míč si vzal jeden z nejzkušenějších domácích borců, Jan Voráč, a poslal svůj mančaft do vedení 1:0.

Hosté se na nepříjemnou situaci snažili zareagovat nejlépe jak mohli - vyrovnáním. Jejich ofenzivní choutky ale často troskotaly na slabé přímočarosti, jakoby se hráči Okuly snažili dovést míč až do branky. To se jim nakonec stalo osudným a po prohře 1:0 se jelo do Nýrska bez bodů.



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Vejskal [-] , A. Čížek [-] , K. Veselka [-] - K. Křížek [-] , P. Čipera [-] (80. M. Hora [-] ) , V. Mańas [-] , F. Sýkora [-] , J. Voráč [-] (85. R. Švec [-] ) - M. Šůs [-] (83. M. Pivoňka [-] ) , J. Cole [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - P. Výtisk [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. Valenta [-] , A. Antonovics [-] , M. Trumpeš [-] (77. M. Valenta [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Kopřiva [-] (46. J. Pavlík [-] ) , D. Kotlan [-]

ŽK: 43. J. Cole , 55. M. Šůs , 89. A. Čížek - 57. J. Lužný .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Bureš Jiří - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MAZÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů