M. Knakal 35. (p.)
P. Vyleta 52.
2:3p.
(1:2)
17. M. Hejda
27. M. Hejda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov ztratil proti Domažlicím. Prohrál poprvé v sezóně!


Branky


35. M. Knakal (p.) , 52. P. Vyleta - 17. M. Hejda , 27. M. Hejda (p.)
18

Důležitý bodový zisk pro Benfiku přišel tak trochu nečekaně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benfika překvapila

Šlágr kola odstartoval ve slušném tempu a fanoušci, kterých dorazilo podle odhadů 130, sledovali atraktivní podívanou.  Domácí příznivce mohl poprvé rozveselit Čížek, kterého ve vápně skvěle naše Habart, ale zkušený střelec nedokázal rozvlnit síť. Nedáš - dostaneš. Přišla domácí chyba v rozehrávce, kterou vystihl Hejda, který prokázal velkou přímočarost a jeho přesná rána zaskočila všechny přítomné, především gólmana Houdka, jenž byl v tento moment bez šance zasáhnout.

Tachov jakoby se začal bát další ztráty, a tak se na domažlickou svatyni valil jeden atak za druhým, ovšem marně. Po další ztrátě balónu na útočné polovině opět zakončil rychlý brejk Hejda a domažlická skvadra nečekaně vedla již 0:2.

K velkému štěstí domácích přišla kontaktní branka ještě do konce poločasu, když se po faulu ve vápně z pokutového kopu proměnil Martin Knakal.

Tachov zvládl vyrovnat

Plán do druhého poločasu byl ze strany Tachova jasný - dát alespoň o jednu branku více než soupeř, pokud chtějí pomýšlet na bodový zisk. A tak začalo dobývání. Do šancí se dostávali tachovští hráči jako na běžícím páse, ovšem skvěle chytající Brych se dokázal vždy vyznamenat.

Kapitulovat musel až po střele Vylety, který napřáhl z hranice vápna a domácí mohli slavit alespoň vyrovnání - víc do konce utkání již nestihli. A tak přišly na řadu pokutové kopy, tedy jedna velká loterie. V těch se ukázali soustředěnější hostující borci a po velkém boji berou překvapivé dva body!



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Žemlička [-] , M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (83. M. Šácha [-] ) , L. Tušl [-] , R. Blatnický [-] , P. Vyleta [-] , M. Skopový [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Ruda [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - M. Pavlíček [-] , D. Bezdička [-] , M. Hejda [-] , T. Sova [-] (85. P. Vavřička [-] ) , A. Vlček [-] , M. Hojda [-] , J. Kubr [-] (50. D. Nguyen [-] ) , P. Kadlec [-] (46. J. Bláha [-] ) , M. Lucák [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 38. M. Ruda , 64. R. Blatnický , 89. M. Skopový - 55. D. Nguyen . ČK: 78. R. Blatnický .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šiška Pavel - VOLF Michal, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích