M. Čupalka 33. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 10:30

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Rapidu


Branky


33. M. Čupalka (p.)
18

Vejprnice přes veškerou snahu nedokázala již třetí zápas v řadě skórovat a plzeňský celek má po hubené výhře tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltová trefa

Slávisté chtěli svůj gólový útlum ukončit tento víkend na hřišti houžavnatého Rapidu, který ovšem rozhodně neměl v úmysly na domácím trávníku rozdávat nějaké body. Do první vážnější příležitosti utkání se dostal hostující celek, který ovšem skrumáže ve vápně nedokázal využít a přetavit ji v branku. Na druhé straně nepříjemnou ránou z dálky vystrašil Faltuse Matějka, ale balón šel jen těsně mimo tři tyče.

Rozhodující moment utkání přišel ve 33. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Keckstein, ale jeho pokus o střelu zastavil faul bránící Heindla, načež sudí Šimek ukázal na značku pokutového kopu. Balón si postavil kapitán Čupalka a ikdyž gólman Faltus vystihl směr, balón se otřel o tyč a již se třepotal v síti.

Své vedení mohl Rapid ještě do poločasu upevnit, ovšem ani série rohových kopů a přímých kopů neznamenala další branku a s vědomím poločasového skóre 1:0 se oba mančafty odebraly do šaten.

Rapid bere tři body

Druhý poločas přinesl opět atraktivní podívanou z obou stran. Oba celky se snažily o rychlou kombinační hru, která měla na svědomí několik šancí, za zmínku stojí například krásná křídělní kombinace Rapidu, na jejímž konci stál Tarhaj, ale Faltus prokázal své kvality. Na druhé straně se o prolomení střelecké smůly snažil střídající Lhotka, ale ani jemu nebylo přáno.

Závěr utkání si již plzeňský celek pohlídal a když gól nepřinesl ani závěrečný, spíše platonický tlak hostů, mohl Rapid slavit vcelku zaslouženou výhru 1:0 a snad již jistotu záchrany v krajském přeboru i pro další sezónu.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Vyjádření Rapidu: "Byl to veskrze kvalitní zápas, obě mužstva hrála velmi pěkný fotbal. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou jsme dali my, a pro nás to jsou velmi cenné tři body do tabulky."




Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - D. Tarhaj [-] , D. Matějka [-] (90. T. Janoch [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , T. Davídek [-] (65. M. Gesl [-] ) , L. Hajšman [-] , T. Keckstein [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - L. Paul [-] , D. Křen [-] , T. Kristl [-] , P. Ženíšek [-] , R. Křen [-] , P. Davídek [-] , F. Heindl [-] (73. A. Kolář [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-] (60. T. Lhotka [-] )

ŽK: 70. P. Beke , 71. T. Keckstein , 74. D. Matějka , 90. M. Čupalka - 34. L. Rada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK František - LEGO Jan, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů