1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro Domažlice, Rokycany posunuly v tabulce za sebe


Branky


23

Jediná branka rozhodla duel Domažlic s Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru dolů

Na očekáváně kvalitní fotbalovou podívanou si za slunného dubnového odpoledne našlo v Domažlicích cestu přes sto diváků, kteří mohli v prvním poločase sledovat hru nahoru dolů, více ze hry ale přecijen měla domácí skvadra, která se na jaře nachází v o poznání lepší formě, než soupeř z Rokycan. Tomu se nedaří navázat na kvalitně odpracovaný podzim a výsledky jsou v nedohlednu.

Jako první zahrozila tak tentokrát Benfika, když se po Lucákově centru do vápna míč odrazil na zadní tyči od jednoho z útočících hráčů pouze do boční sítě. Odpovědět mohli hosté rychlým protiútokem, ale ani tentokrát se kulatý nesmysl po nepřesné přihrávce netřepotal v síti.

Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Branka Kadlece rozhodla

Druhý poločas přinesl podobnou podívanou, jako ten první. Domažlice několikrát zahrozily z kvalitně kopaných standartek, kdy vynikající kopací techniku prokazoval především útočník Lucák, ovšem jeho nadýchané obloučky zakončující hráči nedokázali využít. Druhý tým pak spoléhal na precizní obrannou fázi hry a rychlé kontry po chybách soupeře, ovšem ani tato taktika nevedla k úvodní brance.

Ta nakonec přišla až po hodině hry, kdy se právě agilní Lucák prosmýkl do vápna a jeho sražený centr si našel Pavel Kadlec, který skákající míč napálil do Jevčákovy branky.

Závěr vyorvnaného utkání pak přinesl i karetní mariáš sudího Koury, který během minuty ukázal domácím borcům hned tři karty, z nichž jednu barvy červené pro Jakuba Koreluse za tvrdý skluz zezadu. Ani tato krátká přesilovka ovšem hostujícím hráčům nepomohla, a všechny tři body tak bere domácí Jiskra.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - A. Vlček [-] , M. Pavlíček [-] , M. Hojda [-] , J. Kubr [-] , O. Černý [-] (34. T. Sova [-] ) , J. Korelus [-] , J. Teršl [-] , P. Kadlec [-] (82. J. Kalný [-] ) , M. Lucák [-] (90. D. Nguyen [-] ) , T. Korelus [-]

FC Rokycany
J. Jevčák [-] - J. Procházka [-] , J. Vaščák [-] , J. Klír [-] , M. Ineman [-] (80. V. Kopečný [-] ) - J. Ječmen [-] (70. L. Filipec [-] ) , K. Vileta [-] , M. Debellis [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] - L. Aubrecht [-]

ŽK: 26. T. Korelus , 45. A. Vlček , 45. D. Nguyen , 70. J. Kubr , 88. J. Teršl - 41. J. Ječmen , 43. J. Hereit , 82. J. Procházka . ČK: 90. J. Korelus .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koura Radim - MAZANEC Marek, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích