J. Voráč 81. (p.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lubech rozhodovaly pokutové kopy


Branky


81. J. Voráč (p.) - 43. D. Křížek
0

Sokolové po zajímavém tahu v penaltovém rozstřelu berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota tlačila

Luby postavily proti Lhotě prakticky to nejlepší, co bylo na skladě. Lhota přijela lehce okleštěné sestavě, ovšem s o to větší vervou napravit své zaváhání z minulého kola, kdy podlehla nováčkovi soutěže z Mýta. Celý první poločas tak měl jasný obraz - hosté na hřišti dominovali a hnali se do jednoho útoku za druhým, ovšem vše většinou končilo nepřesnou předfinální fází. Lubům se nedařilo dostat se do utkání, natož na útočnou polovinu, a tak se spoléhala jen na pevnou a důraznou obranu.

V největší šanci dosavadního průběhu se po necelé půlhodině objevil agilní Kotrnoch, jenž svůj odvážný průnik po křídle zakončil pouze střelou mimo tři tyče. Sokolové ovšem za svou aktivitu byli přecijen odměněni. Po rohovém kopu se míč odrazil k Davidu Křížkovi, který se nerozpakoval a poslal kulatý nesmysl přesně k tyči.

Penalty a zase penalty

Luby do druhého poločasu nastoupily mnohem aktivněji, ale brankové příležitosti nadále nepřicházely. To naopak na druhé straně bylo krušno. Po faulu na Kotrnocha zahrávala Lhota pokutový kop, ovšem Vargův pokus Hromada vystihl a stal se hrdinou okamžiku. 

Nedáš - dostaneš. Otřepané fotbalové klišé vyplynulo na povrch o deset minut později, kdy po kontroverzním zákroku Záhrobského ve vápně odpískal sudí Bogdan penaltu i na druhé straně, se kterou si domácí Voráč věděl rady a vyrovnal na 1:1.

V závěru utkání ještě domácí tlačili, ale rozhodnout se mohlo paradoxně na druhé straně, kdy byl při snaze dostat se k odraženému míči ukázkovým touch-downem skolen k zemi Jakub Šroubek, ale sudí Bogdan posoudil situaci jako faul hostujícího obránce.

Utkání tak musel rozhodovat až penaltový rozstřel, při kterém se do hostující branky postavil překvapivě náhradní gólman Riška, který v dlouhém rozstřelu dokázal svůj pokutový kop proměnit a mohl se svými spoluhráči slavit výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent hostů: “Po dlouhé zimní přípravě jsme hráli první zapas na přírodní trávě a předvedli jsme poměrně solidní výkon. Soupeř až na standardky neměl žádnou loženku. Naopak dal gól z velice kontroverzní penalty. My se ale na tohle nemůžeme vymlouvat, mohli jsme v klidu vyhrát 2:0. Nakonec penalty rozhodly o spravedlnosti a my si odvážíme zaslouženě dva body.”



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Vejskal [-] , R. Švec [-] , K. Veselka [-] - K. Křížek [-] , A. Čížek [-] (79. J. Skýpala [-] ) , P. Čipera [-] (72. M. Pivoňka [-] ) , J. Voráč [-] , V. Koželuh [-] - J. Cole [-] , J. Nešpor [-] (65. D. Raišl [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] (92. M. Riška [-] ) - P. Salák [-] (67. J. Langer [-] ) , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] (87. Z. Paul [-] ) , J. Záhrobský [-]

ŽK: 61. K. Veselka , 65. P. Čipera - 31. P. Nový , 32. Z. Černý , 63. D. Křížek , 64. J. Záhrobský , 74. J. Langer , 80. L. Böhm , 89. J. Horník .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.