Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodský válec nezastavuje, Dolní Město dostalo deset branek


12

Forma Dolního Města je v posledních zápasech katastrofální. Jak to mohlo dopadnout, když k němu přijel Havl. Brod C, který dává průměrně 6 branek za zápas? Správně, výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle se domácí ještě drželi

Brodští pardálové se v Dolním Městě představili svojí typickou kombinační hrou. Balon si posouvali z nohy na nohu, domácím ho příliš nepůjčovali. Poprvé uděřili po čtvrt hodině hry, kdy skóroval nejlepší střelec soutěže Tůma. Již za šest minut přidal další trefu krajní bek Novotný a za dalších šest rozvlnil síť Nechvátal. V tuto chvíli to již s domácími nevypadalo vůbec dobře, nicméně se jim povedlo snížit, závar před brankou hostí využil Krupička. Další šance (a více jich samozřejmě měli hosté) již do poločasu využity nebyly a do šaten tak odcházely oba celky za stavu 1:3.

Broďáci si na domácích pořádně smlsli

Brankostroj brodských ne a ne se zadrhnout, ba naopak. Již ve 49. minutě mohli slavit opět díky Nechvátalovi. Stejný hráč skŕoval ani ne za dalších deset minut, načež ho okamžitě následoval Klofáč. Začalo se schylovat k pořádnému výprasku. V 61. korigoval pěknou střelou z dálky Sklenář, avšak již o dvě minuty později domácí opět zmrazil nezastavitelný Tůma. Za dalších deset minutek se radoval Němec. Domácí pak opět korigovali střelou z dálky, tentokrát se prosadil Janák. Zdálo se, že hostující brankář není úplně ve své kůži, nicméně domácí ho nedokázali pořádně prověřit. V závěru zápasu stanovili dvouciferný výsledek v domácí síti Kubát a Kuchta. Havl. Brod C tak nešťastné Dolní Město zcela rozebral, zvítězil na jeho hřišti 3:10.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Jakub Kočí, záložník: Opět nám chyběli asi čtyři hráči ze základu. V posledních zápasech jsme dostali neskutečný čoudy a tak nějak jsme tušili, že to v tomhle kole nebude lepší a nebylo. Brod měl pořád míč, hráli v klidu z nohy na nohu, od začátku vedli, kontrolovali výsledek. V tomto zápase jsme vůbec neměli šanci.

FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Nechvátal, útočník: Zápas s Dolním Městem byl vcelku jednoznačný. První poločas jsme ještě neproměňovali šance, ale v druhém poločase už jsme proměnili skoro všechno. Soupeře jsme přehráli kombinační hrou a soupeř pomalu odpadl.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - M. Rumanovský [-] (46. A. Dvořák [-] ) , O. Pojezdný [-] (46. J. Vaňha [-] ) , D. Švanda [-] , J. Sklenář [-] , J. Krupička [-] , T. Chlád [-] , V. Boleš [-] (64. T. Venc [-] ) , P. Kvanka [-] (87. M. Venc [-] ) , A. Vápeník [-] , A. Janák [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod C
J. Holcman [-] - M. Fišer [-] , P. Novotný [-] , J. Soukup [-] , P. Kuchta [-] - K. Stránský [-] , T. Tůma [-] , P. Fialka [-] (60. J. Kubát [-] ) , M. Klofáč [-] - R. Němec [-] (70. T. Teplan [-] ) , P. Nechvátal [-] (81. T. Udržal [-] ) -

Hráči zápasu: P. Novotný , T. Tůma .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Beránek Jiří - VAŠÍČEK Jaroslav, VENC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem, Brod válcuje koho potká a Dolní Město nebude výjimkou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů