0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír nečekaně doma remizoval


Branky


0

Výhra Víru by stačila na postup do vyšší soutěže. Střelci Víru si však vylámali zuby na skvělém brankáři Burešovi. Tím si zkomplikovali cestu do Okresního přeboru, o který budou muset zabojovat v posledním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácím celku byla ihned od úvodu utkání patrná lehká nervozita. Projevovala se především v koncovce. Domácí hráči nedokázali vsítit branku ani z nejvyloženějších příležitostí. Podobně na tom byli i hosté, kteří hrozili nebezpečnými protiútoky, avšak také neúspěšně. Utkání proto skončilo bezbrankovou remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Matuška Marek, trenér Víru: I kdybychom dnes hráli dalších 90 minut, tak branku nevstřelíme. Projevila se naše nekvalita v zakončení. A když už se zdálo, že by to konečně mohlo vyjít, stál proti vždy dobře postavený brankář hostí Bureš.

SK Ujčov
Jančík Oskar, trenér Ujčova: Výborný výkon podal brankář František Bureš. S bodem jsme spokojeni.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - M. Havel [-] , M. Matuška [-] , I. Kadlec [-] , L. Viktorin [-] - J. Smolík [-] , D. Lahodný [-] , J. Rejda [-] , F. Rejda [-] - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , O. Jančík [-] , J. Mareš [-] , P. Němec [-] - P. Mareš [-] , P. Rotkovský [-] , P. Mitáš [-] , Z. Tvrdý [-] - M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-]

ŽK: 34. J. Smolík , 88. D. Šenkýř - 32. J. Mareš , 34. P. Mareš , 70. J. Nedoma .
Hráči zápasu: F. Bureš .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.