Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví vysokou výhrou zůstalo v boji o postup


Branky


0

Střelecké hody byly k vidění v Jívoví. Radost z vítězství měli hlavně příznivci Santusu. Čtyřmi góly se zaskvěl kanonýr Jindřich Horký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase naděje se diváci dočkali první branky ve dvacáté minutě. Do té doby obrana Štěpánova statečně odolávala nájezdům domácí mašiny. Do poločasu dalo Jívoví další dvě branky a bylo téměř hotovo. Kdo čekal, že se po pauze bude hrát jen z povinnosti, mýlil se. Domácí mužstvo bylo hladové po dalších brankách. Střelecky se uvedl především Jindřich Horký, autor čtyř branek Jívoví. Výborným výkonem se Jívováci vrátili zpět do postupové matematiky.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Uhlíř František, trenér Jívoví: Do 20. minuty jsme se nebyli schopni prosadit brankově, ale po první vstřelené brance bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Chtěl bych všem hráčům poděkovat, že k zápasu přistoupili s velkou odpovědností.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Hrubeš, hráč Štěpánova B: Jívoví bylo jasně lepší, zaslouženě vyhrálo.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - M. Mach [-] , D. Dřímal [-] , Z. Holubář [-] (75. J. Hejtmánek [-] ) , M. Koukola [-] - J. Láznička [-] , R. Havlíček [-] (60. M. Tvrdý [-] ) , V. Havelka [-] , J. Horký [-] - P. Pálka [-] , J. Koukola [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
V. Kutnyk [-] - V. Kovalchuk [-] , A. Křenek [-] (60. I. Jílek [-] ) , T. Samek [-] , M. Fiala [-] - J. Kintr [-] , O. Hrubeš [-] , D. Fiala [-] , J. Veselský [-] - D. Kintr [-] , J. Ludvík [-]

Hráči zápasu: M. Koukola , J. Horký .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.