Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2018 18:30

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány postupují! Rozhodly o tom v předposledním kole s Kroučovou


Branky


16

Lány - Na domácím hřišti mohli rozhodnout fotbalisté Lán o definitivní výhře rakovnického OP. Proti stála Kroučová, kterou nečekalo nic jednoduchého a bojuje na druhém konci tabulky. Zápas měl jasného favorita, který svou roli potvrdil a již po tomto zápase může oslavovat první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď domácích

Hned v prvních dvou minutách se dostal do dvou šancí Balík, ale ani jednu z nich nepřetavil v gól. V 7. min. měla k dispozici volný přímý kop za hranicí šestnáctky Kroučová, ale Machovský poslal míč nad branku. O dvě minuty později vybojoval míč Švolba a vybídl Balíka, který svou levačkou nechal vyniknout Tomeše. Ani krátce poté domácí útočník nezvedal ruce nahoru. Lány šly jasně za vítězstvím, ale sráželo je neproměňování šancí.

 

V další takové se objevil Mocsonoky, který po Balíkově střele do tyče trestuhodně netrefil odkryté zařízení. 20. min. přinesla střelu Balíka, kterou Tomeš dokázal vyrazit. Míč se ale dostal k Cafourkovi, který taktéž dorážku nesměroval tam, kam by chtěl. Do vedení šla překvapivě Kroučová, když si centr ve vápně našel Machovský a hlavou na zadní otevřel skóre - 0:1. Radost hostí skončila hned minutu poté, když se Balík trochu se štěstím dostal k šouravému zakončení, které nakonec skončilo v bráně - 1:1.

 

Poslední a zároveň vtipný moment přišel opět po další neproměněné šanci Balíka, který místo nahrávky volil nepřesnou střelu. Lánský útočník zřejmě věděl, že s touto akcí mohl naložit lépe, a tak zul kopačku a zahodil jí mimo hřiště. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli Lány rozhodly

Krátce po zahájení druhého dějství přišel se svou střelou opět Balík, ale mířil pouze do středu branky, kde byl připravený Tomeš. V 55. min. na sebe nechal upozornit Machovský, když z velké vzdálenosti napřáhl a zaměstnal Nováka, který musel vyrážet na roh. V 60. min. šel na hřiště Reichl a tento tah se ukázal jako velmi povedený. Hned dvě minuty po svém příchodu na hřiště si pokryl míč před Tomešem a uklízel do prázdné branky - 2:1.

 

Hned o minutu později šli domácí do dvougólového vedení. Odkop Tomeše vrátil do hry Balík, který akrobaticky našel centrem ve vápně Reichla. Autor druhé branky posunul na Švolbu a ten povedeným lobem skóroval - 3:1. V 68. min. pálil Reichl do Tomeše, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil. Pouze ale do míst, kde byl Švolba, ale ani ten nebyl při dorážce úspěšný. O šest minut později se hra přesunula na druhou stranu, kde Kováčik posunul na Machovského, jehož střelu do středu branky Novák vyrazil.

 

V 76. min. ukázal hlad po gólu Reichl, který se položil do rohového kopu a před Tomešem uklidil míč do sítě - 4:1. Tentýž hráč byl na konci další akce o minutu později, když se přízemní centr povedlo tečovat nejprve Tetourovi a následně i Reichelovi, od kterého šel míč do branky - 5:1. V 83. min. se mohl mezi střelce zapsat i domácí Matějka, ale Balíkovo sklepnutí hrudí řešil jen střelou do středu branky.

 

Minutu poté se ozvala i Kroučová. Rychlý brejk řešil Kováčik centrem na Škuthana, který posunul na Borského, jehož střelu Novák vyrazil. Míč si ale našel Prokop a doklepl ho za brankáře - 5:2. Gólovou tečku za zápasem udělal Balík, který nasadil housle Tomešovi - 6:2. Poslední příležitost utkání měl na noze Machovský, který ale skákavý míč ve vápně poslal jen do brankáře.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Jsme mistři!!! Před posledním kolem je rozhodnuto a SK Lány slaví titul mistra okresního přeboru. Zápas proti Kroučové jsme zvládli myslím s přehledem. V první polovině jsme byli špatní na koncovce, nedařilo se nám protlačit balón za záda gólmana, ten zachytal excelentně. O poločase jsme si řekli, že není kam spěchat a musíme být trpěliví. Taky že jo, skvělé střídání, kdy přišel šutér Reichl a za deset minut slavil hattrick. Konečných 6:2 a první místo v tabulce okresního přeboru jsme i přes všední den náležitě oslavili."




Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - P. Buršík [-] , L. Mocsonoky [-] , J. Matějka [-] , D. Švigár [-] (83. J. Krátký [-] ) , K. Tetour [-] , M. Rajgl [-] (87. V. Rybář [-] ) , L. Švolba [-] (89. D. Dudášik [-] ) , Č. Dolák [-] (60. M. Reichl [-] ) , M. Balík [-] , M. Cafourek [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Kováčik [-] , J. Škuthan [-] , R. Janek [-] , P. Mindžak [-] , L. Vajnar [-] , F. Machovský [-] , P. Štěpán [-] , R. Prokop [-] (69. J. Borský [-] ) , J. Škuthan [-]

Hráči zápasu: L. Švolba , M. Reichl .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - TITLBACH Marek, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích