2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 10:15

27.kolo, Divize C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza rezervy s Turnovem a opět penaltová výhra


Branky


7

Po úspěšné páteční derniéře A týmu ve FNL se hned v sobotu ráno hrálo Pod Vinicí další utkání divizní skupiny C. Pardubická rezerva v něm přivítala Turnov a opět se jí nepodařilo vyhrát za tři body. Penaltové rozuzlení jí ale v letošní sezoně vychází a z desáté remízy vydolovalo již osmý bod navíc, když ze šesti pokusů Turnova dva zmařil Jech a jeden zastavilo břevno!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V samotném zápase jako první zahrozili hosté, když hned ve druhé minutě orazítkovali tyč. Poté se dlouho hrálo bez šancí až ve 42. minutě Šafařík v pokračování své předchozí šance napálil míč nekompromisně pod břevno z pravé strany - 1:0! Euforie domácím ale dlouho nevydržela, když hned po rozehrání a nedůslednosti domácí obrany procpal míč za Jecha Petrlák - 1:1. Ve druhé půli nevyužil své dvě dobré příležitosti Šafařík, než byl střídán, poté dva slibné brejky nedotáhl ani Huf. V těchto chvílích zápasu domácí lavičku nadzvedlo několik kontroverzních rozhodnutí sudích, čehož hosté pochopitelně chtěli využít a málem se jim to povedlo v 71. minutě, kdy orazítkoval tyč Kordík. V závěru zápasu se již nic zajímavého neudálo a tak se šlo do penalt. Jejich průběh byl následující: Jirásek nedal, Cigánek - 0:1, Zelenka - 1:1, Beníšek nedal, Lněnička - 2:1, Petrlák - 2:2, Zelinka nedal, Horák - 2:3, Kudrna - 3:3, Benek trefil břevno, Jirka - 4:3, Havel nedal, když Jech s pomocí tyče míč vytlačil mimo branku a bonusový bod tak zůstal Pod Vinicí. Domácí juniorka si tím upevnila pěkné páté místo v tabulce.

 

zdroj: http://fkpardubice.cz/



Sestavy


FK Pardubice B
M. Jech [-] - D. Huf [-] (85. J. Jirásek [-] ) , M. Řehák [-] , L. Zelenka [-] , D. Šafařík [-] (55. K. Vašek [-] ) , F. Jarosz [-] (85. M. Jirka [-] ) , J. Gašpar [-] (77. D. Zelinka [-] ) , P. Kudrna [-] , J. Březina [-] (68. M. Barbarič [-] ) , T. Lněnička [-] , A. Rambousek [-]

FK Turnov
M. Špína [-] - J. Kordík [-] , P. Havel [-] , M. Horák [-] , T. Cigánek [-] , V. Tvrdý [-] , T. Beníšek [-] , A. Benek [-] , M. Petrlák [-] , J. Šimek [-] , T. Houžvička [-] (87. J. Toman [-] )

ŽK: 26. V. Tvrdý , 38. T. Cigánek , 91. M. Petrlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Erlebach Jiří - FIŠER Pavel, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích