2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baníkovci zachraňovali remízu za pět minut dvanáct a vybojovali proti Rakovníku bod


Branky


7

Další mistrovské utkání sehráli fotbalisté Souše proti celku z Rakovníka a bylo to pořádné drama. Domácí fotbalisté dlouho prohrávali v poslední minutě utkání ale utekli hrobníkovi z lopaty a nakonec v domácím zápase ukořistili alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo hned v úvodu poznamenáno rychlou brankou ze strany Rakovníka, kdy nejprve ve stoprocentní šanci selhal domácí záložník Štefko a otřepané přísloví „nedáš-dostaneš“ se opět potvrdilo, protože z protiútoku se prosadil hostující Vrána a to již ve 2. minutě utkání. Od té doby se hrálo většinou po pokutová území, moc brankových šancí nebylo a na obou stranách hráči chybovali.

 

Když už se zdálo, že do poločasové přestávky půjdou hosté s jednobrankovým vedením, tak z posledního rohového kopu se prosadil přesnou střelou Dominik Nobst a domácí těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího srovnali brankové skóre zapasu na 1-1.

 

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný a opět se prosadil hostující Vrána, když v 59. minutě zahrával přímý volný kop v blízkosti domácí branky, ve zdi našel díru a nedal domácímu brankaři šanci 1-2. Domácí se poté snažili o vyrovnání a vždy jim k tomu chyběl kousíček štěstí.

 

Teprve když běžela 90 minuta utkání, tak na levé straně se perfektně prosadil domácí Jan Štefko, který připravil brankovou přihrávku na podnose Zápotockému, který vstřelil vyrovnávací branku 2-2. Po rozehrání ze středového kruhu po obdržené brance rozhodčí ukončil utkání.

 

Šlo se tedy na pomocné pokutové kopy, ve kterých nakonec byli úspěšnější hosté 1-3 a odvezli si tak ze Souše dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „ Utkání nebylo hezké na pohled, z obou stran bylo hodně chyb. My jsme vždy doháněli náskok soupeře a to jak v konci prvního poločasu, tak na konci utkání. Jsem rád, že to kluci nezabalili a hráli až do závěrečného hvizdu rozhodčího a vyplatilo se. Nakonec musíme být s remízou spokojeni, protože vývoj utkání nám moc nepřál. A pokutové kopy v rozstřelu? To je už momentální štěstí a tentokrát bylo na straně soupeře.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - . Štefko, [-] , D. Nobst [-] , J. Zápotocký [-] , P. Hlaváček [-] (90. M. Hlaváček [-] ) , P. Bohata [-] , D. Dolejší [-] (76. J. Ducháček [-] ) , K. Horák [-] (71. P. Vávra [-] ) , K. Christof [-] , D. Matyáš [-] (65. M. Prokop [-] ) , V. Popelka [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - J. Hynek [-] , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] (58. D. Červený [-] ) , K. Omovie [-] (76. D. Gögh [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , J. Bredler [-] , D. Novák [-] , A. Vrána [-] , D. Vild [-] (86. A. Ibraimi [-] )

ŽK: 50. D. Matyáš , 65. D. Dolejší , 71. V. Popelka - 66. V. Hradecký .
Hráči zápasu: J. Zápotocký - A. Vrána .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Košan Martin - SZIKSZAY Ladislav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích