1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

29.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Nymburk zabodoval potřetí v řadě, Ústí se posunulo na osmou příčku


Branky


19

Fotbalový tým Jiskry získal další body do tabulky ČFL v utkání, které se za tropického vedra hrálo na nekvalitním nerovném terénu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Vaňousův gól odpověděl Artemuk

Hosté proti poslednímu celku tabulky začali hodně aktivně a už ve 2. min. mohl otevřít skóre Smejkal, když z několika metrů nedokázal dvakrát prostřelit blok domácích obránců. Poté se po standardních situacích dostali několikrát k zakončení hlavou bratři Chlebounové, ale vždy byl na místě gólman Přibyl. V 16. min. jdou ústečtí přeci jen do vedení, když po rychlé akci vyhrál Nágl před vápnem hlavičkový souboj, vyslal do úniku Vaňouse a ten chytrým lobem z 12 metrů dostal míč do sítě – 0:1.

 

Tento gól hráče Jiskry uspokojil, čehož domácí, kteří nehráli rozhodně špatně, využili v 30. min. k vyrovnání. Po nenápadné akci z pravé strany a přesném centru do vápna prostřelil Krátkého jejich nejlepší hráč Artemuk – 1:1. Po tomto gólu Jiskra znovu zatlačila Polaban před vápno, ale několik nadějných pokusů vysokých hráčů ze vzduchu končilo u brankáře nebo těsně vedle. 

Bez branek

Podobný obrázek měl zápas i po přestávce, hosté útočili, domácí se většinou úspěšně bránili. V 47. min. pěkně pronikl po křídle Habrman, dostal míč před branku, kde znovu byl u míče nejdříve gólman. V 56. min. po faulu na Smejkala před vápnem poslal Langer centr do ohně, který hlavičkoval P.Chleboun, jeho pokus vyrazil gólman před Vaňouse, aby si vzápětí parádně poradil i s jeho dorážkou.

 

V 64. min. byl na hranici vápna podkopnut znovu Smejkal, přímý kop však Vaňous nasměroval těsně vedle. V 76. min. poslal P.Chleboun dlouhý míč do vápna, tam ho tečoval Falta, ale i tento velmi nadějný pokus mířil těsně vedle branky. V samotném závěru se domácí díky rychlému Artemukovi dostali do dvou velmi slibných šancí, takže nakonec brali i hosté s povděkem penaltové prodloužení. 

Po rozstřelu se radovali hosté

V něm se domácí dokázali trefit do černého jen jednou a tak díky úspěšným pokusům Nágla, P.Chlebouna a Pinkavy putuje bod navíc do Ústí. Ústecký tým se díky němu dostal už na osmé místo tabulky.

 

AUTOR: JAN SKÁCEL



Sestavy


SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - T. Chlapec [-] , J. Hájek [-] , R. Novotný [-] , R. Artemuk [-] , M. Hlatshwayo [-] (85. F. Stehno [-] ) , M. Telnar [-] , M. Houžvička [-] , L. Nepovím [-] (71. M. Bodlák [-] ) , F. Franc [-] , M. Daněk [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - L. Smejkal [-] (87. T. Pinkava [-] ) , O. Skalický [-] , Z. Vaňous [-] (89. J. Truhlář [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] (76. M. Coufal [-] ) , V. Habrman [-] (68. V. Pazdera [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-]

ŽK: 18. M. Houžvička , 19. R. Artemuk , 65. M. Daněk .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Kamil Hajdušek
Tip experta: remíza

Všechna čest hráčům Nymburku, že soutěž jen tak nedohrávají, o čemž jsme se přesvědčili v posledním kole. Hřiště nenahrává kombinačnímu fotbalu, takže očekávám bitvu, kterou rozhodnou standardní situace.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů