1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:15

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o druhé místo v podání Vltavínu a Záp byli šťastnější domácí svěřenci trenéra Frýdka


Branky


18

Zajímavý a napínavý zápas se odehrál v Holešovicích, kde diváci sledovali souboj o druhé místo. O důležitosti zápasu vypovídal i počet gólů. Nakonec padl jediný, který si ve druhém poločase, čtvrt hodiny před koncem, připsal střídající Maione a usadil Vltavín pevněji na druhém místě, které může ještě více upevnit po dohrávce, kterou v týdnu odehraje proti Nymburku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu Vltavín pálil šance

Aktivněji do zápasu nastoupil Vltavín a už v šesté minutě byl blízko ke vstřelenému gólu, ale po rohovém kopu Pejši zakončoval Tichý v dobré pozici nad břevno. Ke slovu se přihlásily i Zápy, které si slibnou příležitost vypracovaly v 17. minutě. Domácí hráči nechali hlavičkovat Putze, kterého tváří v tvář vychytal Koblenc. Následovalo několik pokusů, než se na časomíře začal blížit konec poločasu a domácí hráči v tu dobu pokusili darovat soupeři gól do šatny. Nejprve se ve 42. minutě ujal přímého kopu Pejša a donutil Frydrycha k důležitému zákroku. O minutu později sice Frydrych zasahovat nemusel, ale domácí spálili další tutovku, když po centru Valíčka neusměrnil Abena balon hlavou mezi tři tyče.

Trefa střídajícího Maioneho rozhodla o vítězi

Druhý poločas se dlouhou dobu vyvíjel dle not Vltavínu, skóre však zůstávalo stále bezbrankové. Nezměnil to ani Jablonský, exligová posila Záp se ujala v 61. minutě přímého kopu a balon skončil těsně nad břevnem. Pár minut poté ho vystřídal u exekuce Svoboda, který sice mířil přesně, ale narazil na Koblencův zákrok. V 75. minutě se odehrála klíčová akce zápasu, Pejša vyslal přesný centr na Abenu, který sklepl míč nabíhajícímu Maionemu, jehož úkolem bylo propálit balon za záda Frydrycha, což se mu povedlo a domácí žolík se prosadil po pěti minutách strávených na hřišti – 1:0. Zkušený výběr Vltavínu si své získané vedení držel, nepouštěl Zápy téměř do žádné akce vedoucí k ohrožení Koblence a dovedl zápas do tříbodového konce.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Byl to vyrovnaný zápas, hraný hlavně od vápna po vápno. Oba týmy hrozily zejména ze standardních situací, vyhráli jsme se štěstím. Celkově jsme měli asi více vyložených šancí, ale hostům výborně zachytal gólman. Konečně jsme udrželi čisté konto, i náš brankář nás podržel, takže hráčem zápasu volím Koblence."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - B. Abena [-] , D. Tichý [-] , F. Císařovský [-] (84. R. Macháč [-] ) , D. Pozníček [-] (70. C. Maione [-] ) , L. Láncz [-] (56. O. Šípek [-] ) , T. Rada [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (89. J. Hodas [-] ) , J. Růžička [-] , V. Valíček [-] (70. M. Hovorka [-] )

SK Zápy
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , P. Putz [-] , V. Hron [-] (72. D. Zoubek [-] ) , T. Jablonský [-] , M. Pávek [-] (80. M. Macek [-] ) , P. Růžek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 11. F. Císařovský , 39. T. Rada , 54. V. Valíček , 90. C. Maione - 10. M. Jelínek , 31. J. Duben , 90. L. Frydrych .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šálková Helena - SZIKSZAY Ladislav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání týmů z horní poloviny tabulky zvládne za tři body Vltavín.

Michal Špírek

Tip: remíza

Vyrovnané utkání týmů z horní poloviny tabulky zvládne za tři body Vltavín.

Tip: výhra domácích