4:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

22.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve dvou zápasech Štěchovic s Brozany padlo celkem patnáct gólů! Na jaře musely o výhře Štěchovic rozhodnout penalty


Branky


5. M. Šum , 42. Š. Kučera , 56. L. Volešák (p.) - 11. M. Studecký , 28. J. Benda (p.) , 80. L. Veselý
21

Ani odvetný zápas Štěchovic proti Brozanům oko diváka nenudil. Na podzim padlo devět gólů, jarní zápas nabídl gólů šest a penaltový souboj. Ani jeden z týmů v zápase neudržel vedení, na dvojité vedení svěřenců Zbyňka Busty našli hosté vedení Jiřím Němcem odpověď a naopak své vedení na konci prvního zápasu ztratili. První poločas nabídl i horší pohled, konkrétně na dvě zranění, když zápas nedohráli Petr Hovorka, ještě na podzim hráč Brozan, a Tomáš Bubeníček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Štěchovice neudržely, Kučera v závěru srovnal stav

Už samotný úvod zápasu nenudil. Po třech minutách hry vyslal Benda do úniku Chukwumu, který naštěstí pro domácí svou šanci nevyřešil ideálně a Vašáka neprověřil podobně jako o chvíli později, když ani druhou šanci nedokázal zakončit. O slovo se tak přihlásily Štěchovice a počínaly si daleko lépe. Šum chytře vybojoval rohový kop, po kterém zakončoval Kučera a už se radoval, jenže balon i s přispěním hráčů zůstal ve hře, odrazil se ke druhé tyči, kde si suverénně počínal Šum a procpal balon mezi tři tyče – 1:0.

 

Tři minuty poté založil Pavlík útok, který zakončoval Novák těsně vedle. Následná akce patřila v 11. minutě hostům, kteří vybojovali rohový kop, který zakončil chladnokrevně osamoceně hlavičkující Studecký – 1:1. V dalších minutách nepřesně pálil Frank, na druhé straně pak z přímého kopu mířil k tyči Volešák, ale Lipš byl pozorný. Vzruch však poté nastal na druhé straně, hosté unikali do protiútoku tři na dva, který nevyřešili ideálně, ale dokázali o balon bojovat tak aktivně, že Novák fauloval jednoho z hráčů a ve 28. minutě se z proměněné penalty radoval Benda – 1:2.

 

Závěrečné minuty si pro sebe uzmuli domácí, nejprve sice Batka nestihl Lipše ohrozit v dobré pozici, ale tři minuty před koncem poločasu využili krátké přesilovky a standardky Košaty, po které Kučera hlavičkovým zakončením srovnal stav – 2:2.

Veselý stihl vyrovnat po výkopu Lipše

Brozany byly v prvním poločase opticky lepším týmem, po změně stran tomu bylo opačně. Nejprve se Batka neúspěšně pokusil přehodit Lipše, chvíli poté se Novák vykoupil za způsobenou penaltu nejlepším způsobem – ve vápně při zakončení nastřelil ruku jednoho z hráčů a vybojoval penaltu, kterou proměnil Volešák – 3:2. Následovala zajímavá desetiminutovka, při které málem Batka i Košata zužitkovali nepřesnosti obránců soupeře. Neúspěch si připsali také Benda s Volešákem.

 

Když už se zdálo, že Štěchovice zápas dokáží vedení udržet, vykopl Lipš balon tak daleko a tak přesně, že balon propadl až za obránce domácích a Veselý se po svém zakončení mohl radovat – 3:3. Domácí se z vyrovnání nesložili a nadále útočili, nicméně pokusy aktivního Kučery gólem neskončily.

Vašák vychytal druhý bod

Nerozhodný zápas tedy určil, že o druhý bod se rozehraje loterie v podání penaltového souboje. Ten byl zajímavý už od první série, když se netrefil Franc a Štěchovice se ujaly vedení trefou Batky. Své vedení ztratily ve druhé sérii, když na trefu Mešiče neodpověděl Novák. Po třetí sérii zůstal stav stejný, prosadili se Slanička i Košata. Osudná byla nakonec čtvrtá série, v té se neprosadil Studecký a trefa Štědronského poslala domácí opět do vedení, které už neztratili, když v páté sérii oddálil konec Benda, na jehož trefu odpověděl vítěznou penaltou Kučera.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor klubu): Tak trochu jsem při cestě na zápas myslel na to, že se odehraje další gólově bohatý zápas. Začátek mi pak dal za pravdu a nakonec padlo gólů šest. První poločas byl velmi pěkný, k vidění bylo několik šancí a celkově pohledný kombinační fotbal, kterému by možná slušelo vedení Brozan, ale naštěstí byl stav alespoň nerozhodný. Druhý poločas byl v naší režii, bohužel jsme vedení neudrželi. Nicméně dva body jsou určitě dobré, i když ten třetí by byl ještě lepší. Doufám, že se oba zranění hráči (Hovorka a Bubeníček) brzo objeví na hřišti. Za hráče zápasu bych z našeho mužstva vybral kapitána a stopera Kučeru, který byl velmi aktivní, vstřelil gól, nahrál na gól a proměnil vítěznou penaltu. Z mužstva soupeře se mi líbil výkon podhrotového útočníka Bendy, který má velký potenciál do vyšší soutěže.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - T. Pavlík [-] , Š. Těžký [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , M. Šum [-] (46. M. Sulík [-] ) , P. Hovorka [-] (13. J. Košata [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (75. M. Štědronský [-] ) , L. Novák [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - R. Cibulka [-] , T. Bubeníček [-] (43. T. Jelínek [-] ) , J. Franc [-] - M. Mešič [-] , L. Veselý [-] , L. Vopat [-] , R. Slanička [-] - C. Chukwuma [-] (89. M. Marič [-] ) , J. Benda [-] - M. Studecký [-]

ŽK: 64. J. Košata , 87. L. Batka - 87. T. Jelínek . ČK: 90. T. Jelínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MARTÍNEK Petr, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Skuhravý
Tip experta: výhra domácích

Hosty z Brozan čeká první letošní utkání na venkovním hřišti, což vidím jako nevýhodu. Štěchovice se mohou opřít o Lukáše Batku, který ani v tomto zápase nezaváhá a pomůže svému týmu k výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích