3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 10:15

21.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litoměřicko nemělo nárok, Vltavín po dobrém výkonu bere zasloužené tři body


Branky


0

Vltavínští fotbalisté se poprvé v sezoně představili na domácím hřišti a měli co napravovat. Poněkud rozpačitý start jara v podobě jediného bodu ze dvou odehraných zápasů sice dával Litoměřicku šanci na zisk důležitých bodů, ale to se nestalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině Vltavín ovládl hru

Úvod zápasu byl z obou stran spíše trápením a o vzruch se postaral až po čtvrthodině domácí gólman Koblenc, který si dvakrát riskantně zažongloval s balonem po přihrávkách Uvíry. Nepřesné pokusy vysílali hráči obou mužstev a tak si první trochu vážně zakončení připsal Marchuk, ke kterému se odrazil balon a Koblenc byl donucen pohotově zakročit. Od tohoto momentu převzal Vltavín kontrolu nad zápasem a po chvíli se dostal do vedení, když po rohovém kopu, který svou prací vybojoval Pejša, zakončoval Vladimír Valíček i s pomocí tyče za záda Plachého – 1:0.

 

Zhruba deset dalších minut trvalo Vltavínu, než vstřelil pojistku. A ta byla vskutku pohledná. Hráči Litoměřicka prakticky nehlídali střed hřiště, k odraženému balonu se dostal Valíček, rozehrál na stranu k Šípkovi, který centroval na vzdálenou tyč, tam Abena hlavičkoval balon před bránu na Petra Pejšu a na toho už zbývalo jen doklepnout balon z blízkosti – 2:0. Ve zbylých minutách už se ani jedno mužstvo nedostalo do větší šance.

Plachý držel naděje Litoměřicka

Po výměně stran trvalo sedm minut, než si Vltavín vypracoval solidní šanci, Šípek si narazil balon s Abenou a krátkým centrem za obranu našel Pejšu, kterého Plachý vychytal. Domácí se nadále drželi v tlaku a soupeře přestali pouštět i do náznaků šancí. Další možnost měl na kopačkách opět Pejša, ale ani v 63. minutě v souboji s Plachým neuspěl a svůj druhý gól nevstřelil. Deset minut poté si domácí fotbalisté přihrávali a svého soupeře uspali natolik, že se i se štěstím dostali na jeho polovinu, z pravé strany letěl centr do vápna na Abenu a ten odmítl razítko na výhru nepřesným hlavičkovým zakončením.

 

Neproměněné šance Vltavínu nechávaly Litoměřicko v naději, ta ale postupně slábla, jelikož domácí fotbalisté příliš neriskovali, snažili se trpělivě čekat na šanci a Koblenc byl bez práce. Tři minuty před koncem zápasu pak Pejša přihrávkou za obranu našel Martina Biholonga Abenu, který byl ve správný moment na správném místě a stvrdil první výhru Vltavínu v roce 2018 – 3:0.

 

Autor článku: Michal Kunc



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Bylo to vyrovnané utkání, naštěstí jsme v prvním poločase dali dva góly a strhli jsme zápas na svou stranu. Nepodali jsme nějaký excelentní výkon, hodně jsme kazili. Vstup do jara se nám moc nepovedl, remízovali jsme v Písku, prohráli v Převýšově a chtěli jsme to proti Litoměřicku zlomit, na klukách to bylo hodně vidět, bylo to trochu nervózní. Jsem tak rád, že se to povedlo a teď doufám, že už to bude jen lepší a lepší. Hráčem zápasu určitě Valíček, který navíc trefil parádní gól."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , F. Císařovský [-] (82. C. Maione [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (87. V. Kostka [-] ) , M. Hovorka [-] , R. Macháč [-] (68. D. Pozníček [-] ) , J. Růžička [-] (64. T. Rada [-] ) , B. Abena [-] , V. Valíček [-] (90. T. Melichar [-] )

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - D. Surmaj [-] , V. Marchuk [-] (46. F. Frank [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Valenta [-] (82. Š. Kacafírek [-] ) , D. Šustr [-] (68. A. Zbudil [-] ) , J. Trýzna [-] , R. Dvořák [-] , L. Maršálek [-] , M. Štancl [-] , J. Šimkovský [-]

ŽK: 62. R. Macháč - 42. P. Valenta .
Hráči zápasu: V. Valíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Urban Michal - NOVOTNÝ Miroslav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.